Előző
Következő
|
Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása |
2024-02-12 22:00:14 |
Gyuri bácsi "Az ősi magyar népi gyógyítás" című 2010. októberi előadása. Találtam, gondoltam, megosztom veletek, szerintem nagyon érdekes. Szeretettel köszöntöm Önöket. Először nagyon röviden magamról és a családról. Nyolcvankét éves múltam áprilisban. Teljesen egészséges vagyok, használom a gyógynövényeket, természetes körülmények között élek. Hat éves koromtól tanultam ny... |
A hátfájás enyhítése gyors és egyszerű módszerekkel |
2024-01-07 22:06:28 |
A hátfájás az egyik leggyakoribb egészségi probléma, amelyet az emberek megtapasztalnak. Míg régebben csak az idősebb korosztály szenvedett ettől a problémától, napjainkban egyre többen panaszkodnak a hát fájdalma miatt. Ennek az ülő életmód az egyik leggyakoribb oka. A hátfájásnak nemcsak az életmód lehet a mögöttes oka, sok esetben valamilyen sérülés vagy porckorongsérv áll a... |
Terjed az SMS-NYAK szindróma |
2023-03-26 16:05:52 |
Ezt a súlyos gerincelváltozást egyre több esetben diagnosztizálják a szakemberek. A krónikus nyakmerevséggel, görcsös fejfájással, súlyosabb esetben meszesedéssel, porckopással,. porckorong sérvvel járó tünetegyüttest egy ausztrál orvos - James Carter nevezte el. Ezt a gerinc deformitást a leszegett fejjel való mobilozás, tabletezés, vagy a laptopok előtt való görnyedés o... |
Pár fogalom a konyhából |
2009-02-11 18:41:55 |
A la Carte: étlap szerint, étlapról választva All dente: "ami jó a fognak" - a nem puhára, haraphatóra főzött tészta jelzője Bain-marie: Vízfürdő. Az elkészült ételek melegen tartására szolgáló készülék Bardírozás: Kisebb húsok, vadszárnyasok szalonnalapokkal történő sütés előtti burkolása Baton: Darabolási forma, négyzetes hasáb... |
Gasztronómiai lexikon F-G-GY |
2009-01-09 12:03:21 |
Gasztronómiai lexikon F - G - GY Fehér rántás: A fehér rántást egyáltalán nem pirítjuk meg, hanem a felhevített zsiradékba beletesszük a lisztet, és csak átforrósítjuk, hogy ne maradjon nyers. Ilyen rántást készíthetünk pl. a tejmártáshoz is. Félig főzés (lsd. még posírozás): Nyersanyagok rövid id... |
Előző
Következő
|
|