Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4446745 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 104
Előző Következő
Fokhagyma hatásairól 2020-08-29 23:28:17
A fokhagymát már évezredek óta használják, hiszen rengeteg, erősen gyógyító hatással rendelkezik... Segítségével csökkenthető a magas vérnyomás, és koleszterinszint, de eredményeke értek el a szívkoszorú-ér betegség, és az infarktus utáni felgyógyulás kezelésében is. Számos tanulmány alapján bizonyították, hogy a fokhagyma lassítja az érelmeszesedés folyamatát, és csökken...
Az "E" vitamin jó hatásairól 2019-02-26 21:25:52
Az E vitamint valahogy kevésbé érzik fontosnak az emberek, pedig hiánya komoly problémákat okozhat, míg a megfelelő fajtájú E vitamin szedése védelmet jelent a szívbetegségekkel és a rákkal szemben. Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, amely antioxidáns tulajdonságokkal rend...
A shiitake gomba gyógyhatásairól 2019-01-31 10:23:44
A shiitake gomba tudományosan is bizonyított 8 jótékony hatása: A shiitake gomba Ázsiában évszázadok óta népszerű táplálékforrás. A világon a második legnépszerűbb és a harmadik leggyakrabban termesztett ehető gombafajta. Manapság a shiitake gomba a legtöbb boltban megtalálható, mivel húsos és érdekes íze kedvelt fogyasztói körében. Viszont amit kevesen tudnak, az az, hogy a...
Ginkgo biloba a memóriánk karbantartója 2018-05-17 15:51:32
A ginkgo biloba, a Föld egyik legősibb növénye egyre népszerűbb manapság. Ezt pedig jótékony tulajdonságainak köszönheti: leginkább a memória fokozására szedik - a tanulni vágyóknak, mind az öregkori emlékezetvesztésben nagyon hatékonyan működik Ma már bármelyik bioboltban hozzájuthatunk a ginkgo biloba kivonataihoz, amiket az ősi páfrányfenyő leveleiből nyernek ki. A le...
Nagy kedvencem a SÜTŐTÖK 2016-11-20 16:00:47
Magas a vitamin tartalma, A-, B-komplex-, C- és E-vitaminban gazdag! Így különösen a hideg, megfázós időszakban nyugodtan lehet alkalmazni természetes vitaminforrásként. Ásványi anyagokban: káliumban, magnéziumban, mangánban, vasban, cinkben, foszforban, rézben, folsavban, karotinokban és egyéb antioxidánsokban is bővelkedik. A sütőtök rengeteg béta-karotint tartalmaz, ez a...
Galagonya, a szív természetes támogatója 2015-09-30 19:07:15
Együk, igyuk, tartósítsuk! A szív szervezetünk motorja, fontos, hogy védjük és segítsük működését. Megfelelő életmód, mozgás és egészséges táplálkozás mellett is csak hasznára válik szívünknek, ha galagonyát, galagonya tartalmú készítményeket fogyasztunk. A galagonya igazoltan jó szíverősítő, szívnyugtató hatású. Jótékonyan hat a stresszes, fáradt, túlterhelt szívre, javí...
Galagonya, a szív természetes támogatója 2015-09-30 19:05:53
Együk, igyuk, tartósítsuk! A szív szervezetünk motorja, fontos, hogy védjük és segítsük működését. Megfelelő életmód, mozgás és egészséges táplálkozás mellett is csak hasznára válik szívünknek, ha galagonyát, galagonya tartalmú készítményeket fogyasztunk. A galagonya igazoltan jó szíverősítő, szívnyugtató hatású. Jótékonyan hat a stresszes, fáradt, túlterhelt szívre, javí...
Szívügyünk a kendermag 2015-09-15 17:20:20
A kendermagból sajtolt olaj, esszenciális Omega-6 és Omega-3 zsírsavat tartalmaz, így a kendermagból sajtolt olaj ideális alkotóeleme lehet a szívbarát étrendnek. A kender évszázadok óta táplálkozási célra is termesztett, továbbá a népi gyógyászatban meghatározó szerepet betöltő növény,emellett igen fontos textilipari nyersanyag, amelyből zsákot, kötelet, vitorlavásznat készítene...
A cukor és a rák 2015-08-22 17:53:24
A cukor és a rák A cukor nem csak az első számú ,,plusz kalóriaforrás" világszerte, hanem friss kutatások szerint fontos szerepet játszik a rákos sejtek növekedésében is. Néhány évvel ezelőtt a University of California kutatói azt találták, hogy a hasnyálmirigyrák sejtek fruktózt használnak osztódásuk és reprodukálódási folyamataik során. Az Egyesült Államokban a lakosság kü...
A cukor és a rák 2015-03-03 20:19:10
A cukor és a rák A cukor nem csak az első számú ,,plusz kalóriaforrás" világszerte, hanem friss kutatások szerint fontos szerepet játszik a rákos sejtek növekedésében is. Néhány évvel ezelőtt a University of California kutatói azt találták, hogy a hasnyálmirigyrák sejtek fruktózt használnak osztódásuk és reprodukálódási folyamataik során. Az Egyesült Államokba...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2021 TVN.HU Kft.