Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4353625 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 1873
Előző Következő
Kolbászhússal töltött, sörben sült dagadó 2018-09-27 17:51:11
Elkészítési idő: 150 perc Hozzávalók: 1 kg dagadó 40 dkg sütnivaló kolbász 1 szelet kenyér/1 zsemle 3 főtt tojás 1 csokor petrezselyemzöld 1 ek mustár só és bors 5 dl sör A dagadót hentessel szúrassuk fel, kívül-belül sózzuk be, s tegyük félre, míg elkészítjük a tölteléket. A kenyeret/zsemlét áztassuk be vízbe vagy tejbe, majd alaposan facsarjuk ki. A sütni...
Nyárköszöntő erdeigyümölcs-leves tejszínhabbal 2018-09-11 21:11:35
Habár az időjárás még nem mutatja, hamarosan beköszönt a nyár és vele együtt a gyümölcsleves imádott időszaka. Mi már nem bírunk addig várni, ezért hoztuk el nektek ezt a receptet! HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE: 45 dkg erdeigyümölcs-keverék (fagyasztott) | 1 evőkanál cukor | 1 rúd fahéj | 1 késhegynyi szegfűszeg | 1 kezeletlen citrom reszelt héja | 2,5 dl hideg habtejszín...
Töltött gomba 2018-09-01 20:19:23
Töltött gomba Előételnek, körettel főételnek, könnyű vacsorának egyaránt kiváló! Nehézségi fok: könnyű Időszükséglet: 30-40 perc A recept hozzávalói (4 adag): 16 db nagyobb gomba 10 dkg vöröshagyma 2 dkg margarin 50 % zsírtartalmú 1 csomag petrezselyem zöld 1 evőkanál olaj 15 dkg félzsíros sajt reszelve 1,5 dl tejföl 12 %-os őrölt bors konyhasó A recept elk...
Sonkás mini pite 2018-08-21 01:01:58
Sonkás mini pite Hozzávalók A tésztához: 25 dkg liszt 12 dkg vaj 1 tk só 3-4 ek víz A töltelékhez: 1 db lila hagyma 3 db tojás reszelt sajt 4 ek krém sajt 10 dkg szeletelt pulykamell sonka só bors Elkészítés A lisztet a sóval és a vajjal összekeverjük, míg morzsás nem lesz. Kézzel továbbgyúrju...
Padlizsánkrém 2018-08-08 11:58:54
Ina Garten receptje hozzávalók 50 dkg padlizsán 40 dkg kápia paprika (vagy piros kaliforniai paprika) 1 közepes fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 3 k olívaolaj 1.5 teáskanál só 0.5 teáskanál fekete bors 1 k sűrített paradicsom 2 teáskanál citromlé elkészítés A padlizsánt meg a paprikát megmossuk, 2,5 cm-es kockára vágjuk. A hagymát megpucoljuk, szintén kockára v...
Szegfűszeg 2018-08-03 21:11:08
Miért fogyasszunk minden nap szegfűszeget? Ha olyan természetes módszert keres, melynek segítségével megelőzheti a rákot, megoldhatja fogíny problémáit, a szegfűszeg jelentheti a megoldást. A tradicionális kínai medicina által is jól ismert szegfűszeg egy hétköznapi, de...
Variációk zöldborsóra 2018-06-27 10:54:48
ZÖLDBORSÓ KRÉMLEVES Hozzávalók: vaj, liszt, 1 liter víz, 250 ml tejszín, 0,5 dl tej, friss hüvelyes zöldborsó, szerecsendió virág, fehér bors, só A friss zöldborsó hüvelyeket mossuk meg és főzzük meg. Készítsünk rántást, öntsük fel a borsó levével, majd ízesítsük sóval, borssal és szerecsendió virággal. adjuk hozzá a tejet, majd főzzük tovább. A puha zöldborsó hüvelyeket szele...
Gazpacho egyszerűen és gyorsan 2018-06-26 23:21:43
Gazpacho egyszerűen és gyorsan Hozzávalók ½ db kígyóuborka 2 db paprika 1 fej lila hagyma 50 dkg paradicsom 2 gerezd fokhagyma 3 ek olívaolaj 4,5 dl paradicsomlé só bors 4 szelet toast kenyér Elkészítés 1. Vágjunk kis darabokra 1/2 db kígyóuborkát 2 db paprikával és 1 fej lila hagymával együtt. 2. Do...
Meggy, málna, cseresznye, ribizli: a szuperegészséges nyári 2018-06-20 23:55:21
Meggy, málna, cseresznye, ribizli: a szuperegészséges nyári pirosak - receptekkel! Cseresznye, málna, meggy, ribizli - itt a piros gyümölcsök szezonja. Kert híján a piacon beszerezheted mindegyiket. Most ajánlunk egy-egy receptet is hozzájuk. A legjobb, ha nyersen vagy a levüket kifacsarva fogyasztod őket, mert a bennük lévő tápanyagok így szívódnak fel leginkább. De ha...
Nagyanyáink bölcsessége 1. 2018-06-07 13:32:11
Nagyanyáink bölcsessége: Megfázás elleni tippek a kamrából Torma A frissen lereszelt torma kitisztítja a hörgőket, és az arcüregekben lévő dugulást is képes enyhíteni. A tormában lévő izotiocianát nevű vegyület hatására a légutak könnyebben megszabadulnak a váladéktól, csökken...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.