Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4404671 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 23
Előző Következő
Állítsa meg az autoimmun betegséget! 2020-03-10 21:33:52
Egy-egy autoimmun betegségnek sok tünete lehet, illetve kialakulásának oka is nagyon szerteágazó. Autoimmun betegséget okozhat az életmód, a környezet, az étrend és akár a krónikus stressz is. De miért is küzdenek manapság olyan sokan ezzel a betegséggel? Számos tényező okozhatja, hogy a szervezet a saját sejtjei ellen fordul. Sajnos a hagyományos kezelések csupán a tünetek elfedé...
Inzulin rezisztencia 2020-03-03 22:15:04
Az emberiség egy jelentős részének szervezete rezisztens az inzulinnal szemben, tehát testében az inzulin nem képes lebontani a cukrot. Az inzulinnak az a feladata, hogy a glükózt a sejtekhez szállítsa, ezzel energiát biztosítva számukra. Ha valaki rezisztens az inzulinnal szemben, akkor szervezete egyre több és több inzulint juttat a véráramba (tehát egyszerre van jelen az inzul...
A MEGFÁZÁS KEZELÉSE otthon 2020-02-07 22:26:43
A megfázással bátran szembenézhet és felveheti vele a harcot. Megfázás kezelése házilag? Segítünk, hogy minden rendben menjen ! Húsleves A húsleves talán nem nevezhető gyógymódnak, de ez egy nagyszerű választás, amikor megfázásos betegséggel küzdünk. Kutatások szerint egy tál csirkehúsleves sok zöldséggel lassíthatja a neutrofilok mozgását a szervezetben. A neutrofilok a fehér...
A sörélesztőről 2020-01-30 20:55:30
Egy fagyos februári estén, 1898-as évek elején, egy bizonyos Wolfgang Schulze német vegyészmérnök, aki egy sörgyár laborjában éppen munkáját végezve, villanyt oltott a szobában, észrevette, hogy a sötétben az egyik edényből melyben éppen élesztőgombákat szaporított, valami furcsa foszforeszkáló fény világított. Ez olyan volt számára, mint egy jel, ami azt mutatta neki, hogy ennek...
A diétás italok veszélyei 2020-01-25 19:31:39
A diétás italok a menopauza után a legveszélyesebbek A diétás italokat sokan szeretik, hiszen azzal a tudattal fogyasztják azokat az emberek, hogy nem hizlalnak és talán még az egészségüknek is jót tesznek. Nos, ez nem egészen így van, mivel ezek a diétás italok nagyon sokféle mesterséges anyagot és mesterséges édesítőszert tartalmaznak, amelyek szintén nagyon károsan ha...
A szőlőröl 2016-10-05 14:09:50
A szőlő (a gabona mellett) az egyik legősibb kultúrnövényünk. Kezdettől fogva szent és isteni növénynek, életfának tekintették az emberek. A sumér ékírás az élet szót szőlőlevél alakú jellel ábrázolta. . Egy bibliai hagyomány szerint az édenkerti fa szőlőtőke volt, amely ott zöldült, virágzott, termett az olaj-, füge- és gránátalmák között. A vízözön után Noé első...
Miért drága és miért hasznos a pisztácia? 2014-12-17 08:23:39
Miért drága és miért hasznos a pisztácia? A pisztácia ízletes, sós, száraz gyümölcs, tápláló harapnivaló. Az alábbiakban a pisztácia tápérték adatairól olvashatunk. A pisztácia tápláló gyümölcs, kiváló választás azok számára, akik a kalóriatartalomra is figyelnek. Az alábbi tények talán segítsenek meggyőznek arról, miért kell napi étrendünkbe beiktatnunk ezt a száraz gyümö...
Levélzöldségek szerepe a táplálkozásban 2014-06-27 09:07:00
A ZÖLD LEVELEK ÉS A LEVÉLZÖLDSÉGEK SZEREPE AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSBAN (antalvali.com) Amikor elemzem az állapotfelmérőket, mindig megdöbbenek azon, hogy mennyire nem esznek az emberek nyers zöldféléket! Pláne nem leveleket! Rá kellett jönnöm, hogy sokan - beleértve néhány orvost és dietetikust is - nincsenek tisztában a zöldségek evésének fontosságával, még kev...
Miért éhezel? 2014-06-06 12:57:32
EHETNÉL JÓT IS! Táplálkozásunk az ipari méretű élelmiszer-termelés következtében jobban megváltozott az utolsó 150 évben, mint azelőtt két évezred alatt. Többségünk szinte csak átalakított, feldolgozott, finomított, nagy ökolábnyomú élelmiszert fogyaszt. Hova vezet mindez? - erre keressük a választ a környezetvédelmi világnapon. Húskészítmények, tejtermékek, édességek,...
Miért NE . 2014-02-07 08:50:39
Miért NE használjuk a mikrohullámú sütőt? Írta: Bellini Az újramelegített főtt étel veszít az ízéből, ha mikrohullámsütőben melegítjük fel. De ez csak egyike azoknak az okoknak, amiért manapság egyre több család lemond a használatáról. micro A mikrohullám sugárzás egy nem ionizáló sugárzás, ami annyit jelent, hogy nem tudja közvetve széttörni az atomokat és molekulákat,...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2020 TVN.HU Kft.