Előző
Következő
|
Békamignon |
2010-12-20 04:50:50 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldre f... |
Békamignon |
2010-12-18 06:26:01 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldre f... |
Békamignon |
2010-12-15 20:44:57 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldre f... |
Békamignon |
2010-12-05 17:14:27 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldre f... |
Békamignon |
2010-11-22 19:10:50 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldre f... |
Békamignon |
2009-07-01 20:35:43 |
Hozzávalók: 0,5 kg darált keksz, 20 dkg porcukor, 30 dkg cukor, 10 dkg lekvár, 2 dl kávé, 1 üveg keserűmandula-aroma, 5 dkg kakaó, kevés tej. Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk a tejjel. Nagyobb diónyi gombócokat formálunk belőle, és béka formájúra alaktjuk. Másnap cukormázat készítünk (a 30 dkg cukorból, és pár csepp ételfestékkel vagy keserűmandula-aromával zöldr... |
Előző
Következő
|
|