Ráncok ellen : ánizs |
2019-10-22 00:14:16 |
Manapság szinte minden nőt nagyon érzékenyen érint az arcbőr ráncosodása. Régebb sokkal kevesebb hangsúlyt fektettünk a ráncok jelenlétére, de az is igaz, hogy csupán idősebb korban kezdtek jelentkezni. A stresszes, túlhajszolt, és káros anyagokkal teli életünk hozzájárul ahhoz, hogy a ráncok már a 20-30-as évek elején mély nyomot hagynak az ember arcán. Felejtsük el a drága k... |
Valsartan ügy: ne dobja el, szedje és cserélje! |
2018-07-05 12:48:30 |
A betegeknek - saját biztonságuk érdekében - a gyógyszerszedés folytatását, orvosaiknak pedig egy hónapon belüli gyógyszerváltást javasol a szakmai grémium. A gyógyszerhatóanyagok előállítása során keletkező szennyezőanyagok mennyiségét tisztítással csökkentik a gyógyszerbiztonság szempontjából meghatározó határértékekre, ám a kínai Zhejiang Huahai Pharmaceutical ál... |
BETEGSÉGEINK egyik FŐ OKA A SZENNYEZETT VÍZ |
2018-01-17 10:22:20 |
BETEGSÉGEINK EGYIK FŐ OKA A SZENNYEZETT VÍZ, AMELYET MEGISZUNK, A MÁSIK OKA A TISZTA NACL HASZNÁLATÁNAK HIÁNYA!!!! Sóoldat és a tiszta NaCl. Először is egy kérdés: mivel gyógyít az egészségügy? Többek között a jól bevált infúzióval! Mi van az infúzióban? 99 % desztillált víz és 1 % tiszta NaCl, azaz tiszta só! Ha valaki infúziót kap egyből jobban lesz, mert ma 100... |
Csökkenti a ráncok megjelenését |
2017-10-14 21:56:41 |
Manapság szinte minden nőt nagyon érzékenyen érint az arcbőr ráncosodása. Régebb sokkal kevesebb hangsúlyt fektettünk a ráncok jelenlétére, de az is igaz, hogy csupán idősebb korban kezdtek jelentkezni. A stresszes, túlhajszolt, és káros anyagokkal teli életünk hozzájárul ahhoz, hogy a ráncok már a 20-30-as évek elején mély nyomot hagynak az ember arcán. Felejtsük el a drága... |
Érdekesség |
2017-10-03 17:35:06 |
Az ecet kétféle módon készülhet, ipari előállítással és biológiai úton, az alapvető különbség az alapanyagban, valamint az előállítás módjában áll. Ecettel ízesíthetünk leveseket, főételeket, izgalmasabbá teszi a köreteket, desszerteket, pikánssá varázsolja a különböző mártásokat, krémeket és töltelékeket. Elég csak pár csepp ízben és aromában harmonizáló ecet, hogy megbolondítsuk... |
Barsiné Nusika |
2016-09-27 10:25:05 |
Szia! Nagyon szép őszi napot kívánok. Én a héten egyedül tartom a frontot. A lányom a Fehérvári kórházban van infúziós kezelésen. Így a héten a szokásos klub nap is kimarad. Tegnap egy nagy fazék fejtettbab levest főztem. A töltött briós már elfogyott .Ma kérésre túrós tészta lesz. Lassan megyek a konyhába... |
Cicvara |
2014-02-28 16:29:21 |
Cicvara Hozzávalók: 6 dl tejfel 15 dkg vaj kevés liszt tej Elkészítés: Vastagfalú lábasban vagy ha van, mázas cserép főzőedényben 6 deci jóféle házi tejfölt 15 deka vajjal igen óvatosan felmelegítek. Leheletnyi lisztet összekeverek 2 ujjnyi hideg tejjel, kevergetés mellett a meleg tejföl-vaj elegyhez csurgatom, és igen óvatosan, gyakran meg-megkav... |
Magyar gépregék |
2014-02-06 18:38:47 |
MOLNÁR ISTVÁN MAGYAR GÉPREGÉK I. Tűz Valaha, az emberi lét hajnalán számtalan ,,természet feletti" esemény riogatta az emberpalántákat. A zengő égbolt, a zuhogó eső, a cikázó villámok varázslatos jelensége nyomán pánikszerűen rohantak barlangjuk legmélyére, és összekuporodva várták a bűbájos erők csillapodását Volt köztük egy markáns... |
Nadálytő receptek |
2011-08-27 14:55:57 |
Nadálytő emulzió A nadálytő gyökérdrogját 2-3 percen át felfőzzük, majd egy fél napig állni hagyjuk. Az így keletkező emulziót golyós dezodoros üvegbe töltjük és a sebeket a golyón kicsordogáló lével kezeljük. Ki kell kísérletezni, hogy mennyire legyen az állag híg, ami ki tud jönni a golyók peremén. Nadálytő kenőcs A nadálytő emulzióból annyi... |
Az olasz lakoma |
2011-02-16 14:16:43 |
Az olasz lakoma Olaszországban minden étel őrzi az ősök szokásait, származási helyének történetét, népének karakterét. Itália 19 megyéjének különböző a történelme, mások a tájai, így szokásaik, kultúrájuk és ételeik is eltérnek egymástól. Szicíliában arab eredetű, míg az északi Triesztben osztrák, sőt magyar származású ételeket is találhatunk. Így sokan azt vallják: olasz k... |
|