Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4244666 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5621
Előző Következő
Töltött paprika káposztával 2017-06-19 09:47:30
Töltött paprika káposztával Nagymamám így készítette a töltött paprikát, mivel az én kedvencem, ezért én is édes káposztával készítem Rózsamama konyhája Hozzávalók 50 dkg sertés darált hús 1 db tojás 1 kávéskanál só 0,5 kávéskanál bors 1 kávéskanál őrölt pirospaprika 6 db zöld TV paprika 1 kanál rizs 1 fej hagyma A szószhoz...
Saját versem 2017-06-18 16:12:37
Sóvári Mária - Ha én... festővé leszek palettámon ecsetemmel ezer és ezer szint keverek De azt az egyet, mely szívünk tája vörösbe önteném a szürke ég aljára Égjen tüze, s lángoljon robaja Az alkonyok jötte sebet ne okozzon soha E palást lesz majd forró takarónk Akár egy dallam, melynek varázsa kerít be A szeretet tüzes lángjaként égjen mindörökre Í...
14 remek trükk hogy csillogjon-villogjon a lakásod 2017-06-06 17:26:03
14 remek trükk hogy csillogjon-villogjon a lakásod Ragad a konyhaszekrény? Hajjal vagy szőrrel van tele a kanapé és a díszpárna? Iszonyú mocskosak a gyerekek legói? Vízköves a kád, a kagyló és a csempe? Eltüntethetetlennek hitt foltok tarkítják a bútorokat? Ezekkel a nagyszerű trükkökkel tiszta lesz a lakás,...
Ötletek a konyhába. 2017-06-05 14:07:53
A tökéletes spagetti 10 titka a főzéstől a tálalásig Török Zsuzsa Előfordult már veled, hogy szétfőtt vagy összeragadt a tészta? Ez többé nem történhet meg, ha megfogadod a következő tippeket. 1. Keress egy nagy fazekat, és engedj bele vizet max. a magassága 3/4-éig, hogy maradjon hely a megduzzadó tésztának. 10 dkg tésztához 1 l víz kell. Csak annyi tésztát főzz ki, ame...
Krémes-spenótos lasagne - besamel nélkül 2017-06-03 23:58:01
Krémes-spenótos lasagne - besamel nélkül Hozzávalók 1 fej hagyma 6 db lasagne tésztalap 3 gerezd fokhagyma 1 ek olívaolaj 40 dkg leveles spenót (mélyhűtött, felengedett) 20 dkg krémsajt 20 dkg ricotta vagy túró (áttörve) 3 ek parmezán sajt (reszelt) Elkészítés Kockára vágjuk a hagymát, olívaolajon megpároljuk. Hozzáa...
Moldván Miklósné Maryam: Áttűnés 2017-06-03 06:43:20
Moldván Miklósné Maryam: Áttűnés Rám szövődött mézízű az alkony Pókhálóba bújja a Nap vörösét Tavasz langy ruháját illatozza szét Nagyot pislant, ég aljára karcol. Halk suhintással lasszóvégre fogja A vénülő Holdnak ősz-ezüst fejét Udvarára toppant, mint éji cseléd Csillagszemeit az égre gombolja. Szellő fésül miértet hajamba Apró hallgatásból néma csendeket...
Tepsiben sült kolbászos tészta 2017-06-01 22:24:56
Tepsiben sült kolbászos tészta Hozzávalók 25 dkg száraz kolbász vagy szalámi 2 fej hagyma (közepes) 10 dkg mozzarella sajt 10 dkg trappista sajt (egy cikk fele) 1 csomag makaróni tészta 2 doboz tejföl petrezselyem fokhagyma Elkészítés A kolbászt vagy a szalámit felkarikázzuk, és zsiradék hozzáadása nélkül pirítani kez...
Grillcsirkés szendvics 2017-05-31 22:57:41
Grillcsirkés szendvics Hozzávalók 20-30 dkg csirkemell 4 db kifli 8 szelet sajt 4 db salátalevél 1-2 db paradicsom só bors Elkészítés A megmosott és szárazra törölt csirkemellet megsózzuk, megborsozzuk, majd a grillen mindkét oldalát készre sütjük, és felcsíkozzuk. A kifliket félbevágjuk, és mindegyik aljára 2 szele...
Zebra torta barackkal és citromkrémmel 2017-05-22 19:58:12
Mi kell hozzá? 375 g liszt 1 csomag sütőpor 250 g cukor (készíthető nyírfacukorral) 1 csomag vaníliás cukor 5 tojás 250 ml olaj 2 evőkanál kakaópor 2 lapzselatin 1 citrom 350 g tejszín 5-6 szem sárgabarack - friss vagy konzerv 150 g sárgabarack lekvár 30 g apróra vágott pisztácia Elkészítés Első lépés A...
Uborka üvegbe egyszerűen 2017-05-22 08:40:23
Uborka üvegenként 2 evőkanál cukor 1 csapott evőkanál só 3 cl 15-20 %-os ecet 1 mokkás kanál szalicil vagy nátrium-benzoát vagy más tartósító víz a felöntéshez minden üveg aljára pár szem egész bors, 1 kicsi babérlevél, esetleg meggyfa levél, mustármag, torma, ki mit szeret....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.