Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 3813985 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 160
Előző Következő
Miért a Reg-Enor? 2015-04-24 07:57:24
Miért a Reg-Enor? Fontos kérdések és válaszok, melyek szinte minden kúrázó fejében elő-előkerülnek. 1. Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg-Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén? Köztudott dolog, hogy mikor az emberi szervezet növekedése megáll négyzetcentiméterenként X számú sejttel rendelkezünk. Hízás esetén ezek...
Ötletek és tippek a háztartásban IV. 2015-04-21 12:34:53
"Ha valaki megoszt veled valamit aminek Te hasznát veszed, erkölcsi kötelességed, hogy azt Te megoszd mással!" -Kínai közmondás- 151,Vigyázz, a palacsinta tésztájának összeállításánál kevés cukrot rakj bele, mert különben leragad a palacsintasütő aljára, aztán darabokban szedheted ki! 152,A petrezselymet jól megmosva, apróra vágva az utolsó pillanatban teszem hozzá az ét...
5 étel, melyeket jobb sütőben sütni 2015-04-16 14:14:57
5 étel, melyeket jobb sütőben sütni Vannak ételek, melyeket olajban szoktak sütni. Ez Amerikában a legelterjedtebb ételkészítési mód, viszont ez a legegészségtelenebb ételkészítési módszer is egyben. Egészséges ételeket - mint például csirkét, krumplit, halat és zöldségeket - nem érdemes olajban kisütni, mivel nem csak, hogy megtriplázzák az ételek kalóriatartalmát ( a sütés kö...
„Krémes élvezet” – irtózatosan finom és po 2015-04-10 11:04:33
Már a sütemény neve is arra késztet, hogy megkóstoljuk ezt az ínycsiklandó finomságot, az egyszerű hozzávalókról nem is beszélve, és szempillantás alatt elkészíthető. Hozzávalók: 1 csésze liszt fél csésze vaj 1 csésze vagdalt dió 25 dkg tehéntúró krém 1 csésze cukor 25 dkg tejszínhab 1 csomag vaníliás pudingpor 1 csomag csokis pudingpor 3 csésze tej Elkészítés:...
Rozs, a fiatal gabona 2015-04-09 22:16:23
Rozs, a fiatal gabona A rozskenyér, rozsos zsemle vagy kifli megtalálható minden élelmiszerüzlet, pékség kínálatában egyre többféle variációban. Az egészséges életmód hívei jól tudják, mennyire fontos rozskenyeret fogyasztani, érdemes rozslisztet használni kelt tészták, sütemények készítéséhez. Nem véletlenül: a rozs rendkívül kedvező élettani hatásokkal rendelkező gabona....
Balin receptek 2015-04-06 10:09:37
Balin receptek Kolbásszal tűzdelt fokhagymás balinsült "Megtisztítjuk, kibelezzük a - legalább másfél kilós - balint (feje, használható belsősége halászléhez kitűnő adalék). Az irdalást gondosan végezzük el, 3 mm körüli sűrűségben. Kívül - belül sóval bedörzsöljük, majd apróra vágott, vagy őrölt fokhagy...
A húsvéti kalács 2015-04-04 14:01:06
A húsvéti kalács Sonka, tojás, friss zöldségek, torma és kalács mindig kerül a húsvéti asztalra, ez a hagyomány. A kalács pedig akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. Segítünk! Kelt tésztákkal kapcsolatos félelmekkel minden kezdő és minden második gyakorló háziasszony rendelkezik. Mikor jó az élesztő? Hogyan futtassam fel? Milyen lisztet vegyek? Hány fokon süssem?...
Te meg én 2015-03-30 17:48:32
Mysty Kata Te meg én Az utam, - utad sávjában, Sorsom, - a Tied sodrában, Léptem, - léptednek nyomában, S nyugtom, - Napodnak nyugtában... És Napom, - Nap-lementédben. Kezed kezemnek szorítása Szíved szívemnek dobbanása, Éneked énekem akkordja, A kedved kedvemnek illata... Életed életem fonala. Mysty Kata Átírtam, átírtad... Átírtam...
Ekler fánk 2015-03-27 20:55:25
EKLER FÁNK Hozzávalók: 10 dkg vaj, vagy 8 dkg zsír,15 evőkanál víz,15 dkg finom liszt,5 db közepes nagyságu tojás. Töltelék: Fél liter tej,2 vanilia cukor,4 tojás 4 evőkanál cukor,2 evőkanál liszt. Tejszínhab Tetejére: 2 kanál cukorból készített karamell, agy porcukor. Elkészítés: A tészta főzve készül. A vizet a vajjal felforraljuk, azonnal belekeverünk 15 dkg jó...
Vajjal az igazi! 2015-03-25 21:48:37
Vajjal az igazi! Vajas kenyér, leveles tészta, vajaspogácsa, vajkrém, a vajjal finomított fogások sokaságáról nem is szólva, mind-mind része a terített asztalnak vagy a gyors reggelinek, ebédnek, vacsorának. Szeretjük az igazi, jó minőségű vajat, amiről oly sokszor mondtak, írtak már jót-rosszat egyaránt. Vajhistória - mit jelent a teavaj, milyen a márkázott vaj?...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2013 TVN.HU Kft.