Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4293381 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 106
Előző Következő
Finom sonkatekercs a hidegtálhoz juhtúróval töltve 2017-06-05 07:58:33
Hozzávalók 8 személyre: 8 vékony szelet gépsonka, 20 dkg juhtúró, 3 evőkanál reszelt ecetes torma, 40 dkg franciasaláta, 1 evőkanál zselatinpor, 3 dl húsleves (lehet kockából is) A zselatinport föloldjuk a húslevesben és megmelegítjük. Leszűrjük és egy hideg vízzel kiöblített forma aljába, öntjük fél centi vastagon. A juhtúrót simára keverjük az ecetes tormával, a krémet a...
Spárga aszpikban 2017-05-26 22:09:15
Spárga aszpikban Hozzávalók 30 dkg fehér spárga 30 dkg zöld spárga 1 ek só + az aszpikhoz 1 ek cukor 2 ek citromlé 1 ek vaj 6 db zselatinlap 1/2 csokor metélőhagyma Elkészítés A spárgát megmossuk, majd a fehér sípokat a csúcs alatt 2 cm-rel kezdve, a zöldeket pedig az alsó harmadukon meghámozzuk. A fás végeket levágju...
aszpikos tojások 2017-04-12 22:10:02
...
Húsvéti sonka aszpikban 2017-03-12 12:32:16
Húsvéti sonka aszpikban A húsvét, és év közben a hidegtálak egyik elmaradhatatlan darabja a sonkás-tojásos-zöldséges aszpik. Igazán dekor...részletek Bérczi Róbert Hozzávalók A sárgarépához 160 g sárgarépa 1 nagy csipet só 1 nagy csipet kristálycukor víz A zselatin oldathoz 800 ml alaplé - csirke 40 g zselatinpor Rétegezni...
A tökéletes és isteni kocsonya 2016-12-17 20:02:02
A tökéletes és isteni kocsonya titka, amit sok konyhában nem ismernek Nem állítjuk, hogy a kocsonya a legdivatosabb étel. Pláne, ha nem urizálunk aszpikba bújtatott csirkével, libával, hallal, hanem bevállaljuk a disznóságot. Na, pont ettől lesz állati jó. A jó kocsonya alapja a disznóhús, pofával, fülével-farkával, körmével, cupákosan. S ez ugyebár elég távol esik a korsz...
tojás aszpikban 2016-03-18 21:20:45
Hozzávalók 4 kemény tojás 2-3 szelet sonka 2 dkg zselatinpor 2-3 darab csemegeuborka 1 zacskó mirelit zöldség (pl. zöldborsó, mexikói keverék) víz ELKÉSZÍTÉSE: A mirelit zöldséget sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Közben a zselatint beáztatjuk pár kanálnyi hideg vízbe, majd amikor megduzzadt, elkeverjük a...
Piros-fehér-zöld sonkába töltve 2016-03-12 10:15:03
Egy kedvünkre való formát fóliával kibélelünk, és beletesszük a sonkaszeleteket, szép sorban, úgy, hogy kicsit fedjék egymást, a szélük pedig kicsit túllógjon a forma peremén. A paprikát hosszú, vékony csíkokra szeleteljük, és elrendezzük a sonkán. A zselatint a hideg húslevesbe áztatjuk, majd amikor megdagadt, lassú tűzön felolvasztjuk, vigyázva, hogy ne forrjon fel. Harmadrészét...
Imbisz 2016-03-12 09:18:04
Hozzávalók 3 keményre főtt tojás 5 dkg téliszalámi vékonyra felszeletelve pritamin paprika csemege uborka kaszinótojás töltelék aszpik franciasaláta Recept Sokféle ízben készítheted, amit szeretsz. Lehet főtt marhanyelvszeletekkel, csak zöldségekkel, csak tojással, gombával, hallal, stb. Ez most téliszalámis: Egy őzgerinc aljára terítek az aszpikból és a hűtőben megs...
Babérlevél 2015-11-16 19:02:23
A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt babérfűszernövények közé tartozik. A világ minden, mediterrán éghajlatú részén ültetik. A Törökországban és Kaliforniában termett levelek a legkeresettebbek. Lehetőleg a jellegzetesen aromás, szármentes, zöldes színű leveleket használjuk. Ízesíthető vele a levesek, burgonya-, tojás-, bab-, halételek, paradicsomos étkek, főzelék...
Torma, a legcsípősebb gyógyszer 2015-04-02 12:59:49
Torma, a legcsípősebb gyógyszer A mustár közeli rokona, a húsvéti reggeli elképzelhetetlen nélküle, de készíthetünk belőle krémlevest, szószt is. Érdemes a szabad levegőn reszelni, sok zsebkendővel készülni, vagy bespájzolni az üveges változatból. Torma, régi barátunk Óriási, haragoszöld, cakkos leveleit messziről megismerjük, kívül barnás, belül fehér gyökere akár egy...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.