Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533472 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 30
Előző Következő
Brokkoli a multivitamin és ásványi anyag bomba 2024-02-15 19:29:45
A brokkoli igazi multivitamin és ásványi anyag bomba, hiszen jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősítheti a csontozatot. Rendkívül egészséges és sokoldalú zöldség, amelyet érdemes napi szinten fogyasztani. Sokféleképpen elké...
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl 2016-07-04 21:42:57
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl Gyorsan elillannak a nyár csodái, érdemes belőlük a későbbi időre is eltenni. A fagyasztó feltalálása előtt a háziasszonyoknak egyetlen módszerük volt a téli hónapra is átmenteni a nyári gyümölcsök ízeit. Lekvárokban. A szezon kezdődik az eperrel, cseresznyével, meggyel, majd jön a sláger: a sárgabarack, a málna, majd a szilva. A té...
Magyarország cionista gyarmat 2016-01-23 20:47:11
Magyarország cionista gyarmat: Harcolunk a globalizáció ellen! Van-e eredménye? Titok - léalmával sikálva: Kiss Ernő és a Detonátor-dosszié Magyarország cionista gyarmat: 2 zsidó osztja a sorsunkat! A Helytartó jobbra, és a "magyar" nem...
Népi gyógyászat, természetgyógyászat – a Homoktövis 2015-10-17 15:44:28
Népi immunerősítő módszereink 2. - A homoktövis A falun élő asszonyoknak, ahol tiszta a környezet, az erdő, mező, kert, a kerek világ kínálja, adja a gyógyító növényeket, élelmiszereket. A városi ember egy-egy stresszoldó, testet-lelket feltöltő kirándulás alatt gyűjtheti. Ősszel érdemes erősítő étkekkel is feltölteni a kamrát, s magunkat, családunkat megóvni sok szenvedé...
A fogpiszkáló története. 2015-07-30 22:53:48
Egészen bizonyos, hogy már az ősembernek is szüksége volt fogpiszkálóra akármilyen erős volt az örlőberendezése, mert a félig-meddig megsütött pecsenye részei itt-ott fennakadhattak. A legkézenfekvőbb megoldásnak az ujjak, a körmök használata látszott, ám az eredmény nem volt kielégítő. Az ősember idővel rájött, hogy kagyló, csontszilánkok vagy halszálkák egészen jól beválnak fogp...
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl 2015-06-18 23:59:40
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl Gyorsan elillannak a nyár csodái, érdemes belőlük a későbbi időre is eltenni. A fagyasztó feltalálása előtt a háziasszonyoknak egyetlen módszerük volt a téli hónapra is átmenteni a nyári gyümölcsök ízeit. Lekvárokban. A szezon kezdődik az eperrel, cseresznyével, meggyel, majd jön a sláger: a sárgabarack, a málna, majd a szilva. A té...
A francia konyha 2015-02-25 22:08:00
A francia konyha Egy nemzet konyhájának alakulása rengeteg tényezőtől függ. Az éghajlati viszonyoktól kezdve, a termőföldben megmaradó alapanyagokon keresztül, a társadalmi változásokon át, egészen egy-egy szakács géniuszig, felvilágosult uralkodóig vezet a sor. Ezek összessége az, ami meghatározza az ételek milyenségét, és ezen tényezők folyamatos változása az, ami egy-...
Brokkoli, az egészségőrző 2015-02-25 21:47:42
Brokkoli, az egészségőrző Sokan nagyon szeretik, mások helyből elutasítják. Az utóbbiban talán szerepet játszhat, hogy bár elkészítése nem igényel különösebb konyhai gyakorlatot, gyakran túlfőzve, nem megfelelően fűszerezve kerül tálalásra. Kis odafigyeléssel azonban ez a csodálatos zöldségféle igazi kedvenc lehet a konyhában! A fejes káposztához és közeli rokonához, a k...
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl 2014-08-20 22:29:53
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl Gyorsan elillannak a nyár csodái, érdemes belőlük a későbbi időre is eltenni. A fagyasztó feltalálása előtt a háziasszonyoknak egyetlen módszerük volt a téli hónapra is átmenteni a nyári gyümölcsök ízeit. Lekvárokban. A szezon kezdődik az eperrel, cseresznyével, meggyel, majd jön a sláger: a sárgabarack, a málna, majd a szilva. A té...
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl 2014-07-11 23:22:53
Lekvárfőzés, avagy az üveghegyeken túl Gyorsan elillannak a nyár csodái, érdemes belőlük a későbbi időre is eltenni. A fagyasztó feltalálása előtt a háziasszonyoknak egyetlen módszerük volt a téli hónapra is átmenteni a nyári gyümölcsök ízeit. Lekvárokban. A szezon kezdődik az eperrel, cseresznyével, meggyel, majd jön a sláger: a sárgabarack, a málna, majd a szilva. A té...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.