Előző
Következő
|
Zserbógolyó recept |
2024-04-15 11:24:44 |
Garantált a sikered és megtudhatod miért olyan egyszerű és különlegesen finom Hozzávalók A golyóhoz 250 g keksz - háztartási (darált) 250 g dió (darált) 200 g baracklekvár porcukor ízlés szerint A bevonathoz: 150 g étcsokoládé 1 evőkanál étolaj Elkészítése A zserbógolyó hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Elsőre ne tegyük bele az összes lekvárt, mivel lehet, ho... |
Mézes-fahéjas almatorta |
2023-09-20 10:55:17 |
A tésztához: 400 g liszt 20 dkg vaj vagy margarin 3 evőkanál cukor 3 evőkanál tejföl 3 evőkanál hideg víz 1... |
Káprázatos süti! |
2023-08-13 17:58:21 |
Pihekönnyű túrós finomság, ahol csak egyszerűen összekavarod a hozzávalókat ! Hozzávalók: 450 g tejföl 10 dkg szoba hőmérsékletű vaj 8 tojás 7 evőkanál cukor 7 evőkanál liszt 50 dkg túró 1 citrom reszelt héja a tálaláshoz: baracklekvár, porcukor Elkészítés: A hozz... |
Pihe-puha bögrés kakaós kocka, a legselymesebb kakaómázzal! |
2023-01-31 15:23:13 |
5 tojás - másfél bögre kristálycukor (24 dkg) - 20 dkg puha vaj - egy és negyed bögre fehér finomliszt (15 dkg) - szűk fél bögre holland kakaópor (4-5 dkg) - egy csapott mokkáskanál szalalkáli (ha nagyon ellenzitek a szalakáli, akkor helyettesítsétek egy csapott teáskanál sütőporral, de az eredmény szalalkálival a csúcs 🙂... |
Régimódi Diós-habos lekváros sütemény |
2023-01-17 19:21:22 |
Nagyon finom ~A tésztához: 30 dkg liszt 1 csomag sütőpor 12 dkg vaj 4 db tojássárga (nagy) 12 dkg kristálycukor 1 csomag vaníliás cukor 2-3 ek tejföl csipet só 1 db citrom reszelt héja ~A diós-habos réteghez: 6 db tojásfehérje (nagy) 15 dkg kristálycukor 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg darált dió 1 kávéskanál őrölt fahéj (el is hagyható) 1 csipet só 1 üveg... |
Puha, omlós hókifli |
2023-01-10 16:43:38 |
Hozzávalók: tészta 40 dkg finom liszt 20dkg rétes 1 dkg élesztő 2 kk cukor 20 dkg zsír 2- 2,5 tjfől 11 csipet só töltelék szilvalekvár dió és baracklekvár keverék forgatáshoz 20 dkg porcukor 2 cs vaníliáscukor Lépések Egy tálba mérjük a liszteket, hozzáadjuk a cukrot és a sót, majd belemorzsoljuk az élesztőt, beletesszük a zsírt és alaposan elmo... |
Előző
Következő
|
|