Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4531988 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 84
Előző Következő
Brokkoli 2019-08-30 10:30:36
A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedi...
Gesztenyével töltött pulykamell 2018-12-14 13:37:57
HOZZÁVALÓK Hozzávalók: 80 dkg pulykamell 10 dkg gesztenyepüré (natúr) 1 db tojás 1 db zsemle só őrölt bors A körethez: barnarizs gyümölcsök ízlés szerint sült burgonya Ha bundázzuk: zsemlemorzsa liszt tojás olaj a sütéshez Elkészítés: A pulykamellből 4 db nyitott szeletet vágunk, a leeső részt ledaráljuk. Áztatott zsemlét, tojást, gesztenyepürét és a fűszere...
Tejszínes rakott brokkoli 2018-04-16 12:46:22
Elkészítési idő: 30 perc Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg párolt brokkoli rózsa zsiradék a kenéshez 25 dkg főtt barnarizs só, bors 20 dkg reszelt gouda vagy egyéb kedvenc sajt 2 dl zabtejszín A brokkolit apró rózsákra szedjük és forró gőzben 6-8 percig pároljuk. Kenjünk ki egy tűzálló tálat zsiradékkal, és terítsük el benne a főtt barnarizst. Sózzuk, borsozzuk, és a...
Brokkoli a zöld egészségbomba 2018-04-16 12:42:11
finom Brokkolis receptekkel A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedig egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait nagyban enn...
Kedves ! Brokkoli a zöld egészségbomba + 2-recept 2018-04-14 13:43:56
A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedig egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait nagyban ennek köszönhetjük. Élénk színé...
A 7 legjobb méregtelenítő étel 2016-12-16 19:15:40
A túlsúly, fáradtság, kedvetlenség, alacsony energiaszint, petyhüdt, mitesszeres bőr, cellulitisz a méreganyagok felhalmozódásának jelei is lehetnek. A méregtelenítés minden évszakváltáskor javallott, tavasszal pedig szinte kötelező. Ehhez rendelkezésünkre áll néhány olyan ételcsoport, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a fogyókúrában és a méregtelenítésben. Tartsd...
Rakott padlizsán humusszal 2016-08-04 12:38:45
Rakott padlizsán humusszal A padlizsánokat kivájjuk, beletöltjük a főtt barnarizst és a humuszt, ami a következő alapanyagok összedolgozásából adódik: főtt csicseriborsó, mustár, napraforgómag áztatva, bors, só, olaj. A töltött padlik tetejére tojással elkevert, sózott tejföl kerül, majd sütőben aranybarnára sütjük....
A barnarizs 2015-09-30 20:18:22
Az anyatej után ez a legkiegyensúlyozottabb táplálékunk. Ha semmi mást nem ennénk, akkor sem történne bajunk, sőt harmóniában és boldogságban élnénk. A barnarizs abban különbözik a fehértől, hogy a szemek külső burkát nem csiszolták le. A makrobiotika szerint ez a gabonák királya. Azt persze nem mondom, hogy kizárólag barnarizst együnk életünk végéig, azt...
Gazdaságosan finomat - rizsből 2015-02-01 23:35:58
Gazdaságosan finomat - rizsből A rizs alapélelmiszer, s mint ilyen, remekül használható szinte mindenbe. Készíthetünk belőle levest, tökéletes levesbetét, főételként is megállja a helyét, és híresen jó köret. Sőt még desszertet is készíthetünk belőle. Emellett pénztárcakímélésből is érdemes felfedezni ezt a világ nagy részén mindennapi élelemként használt alapanyagot. Az...
Gabonatejek házilag 2015-01-05 12:42:04
Készítsünk odahaza rizstejet, mandulatejet, vagy szójatejet, ezekből tejfölt! A vegán konyha alapjául szolgáló és igen egészséges gabonatejek bárki számára elérhetők lehetnek. Rizstej 1 kg barnarizst kb. 2,5-szeres vízzel felteszünk főni. Amikor a víz tejszerű állagú lesz (kellően sűrű, fehéres-barnás színű), akkor leöntjük a rizsről, és új vizet öntünk a rizsre, majd továbbfő...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.