Konyhai turpisságok! |
2018-08-04 17:49:09 |
Mivel a csirke (tyúk) legnemesebb része a melle,ezért,hogy ne legyen olyan száraz! éjszakára íróban (savanyú tej) - ben áztatom,amitől finom ízű lesz és nem szárad ki. Ha sok petrezselyem gyűlik össze! Jól megmossuk,lecsepegtetjük,és szivar alakúra összecsavarva, szorosan,majd nylon zacskóban sokáig eláll a fagyasztóban. Felhasználáskor,szeletelünk belőle,amennyire épp szük... |
citromos - mézes kosárka ! |
2018-07-21 13:14:45 |
Cestini di pasta frolla con yogurt e miele di castagno eredeti oldal 200 g liszt 80 gramm vaj 1 tojá... |
Vidám hétvégét kívánok! |
2018-07-08 09:43:02 |
A fodrász kérdezi a vendégtől: - Hölgyem, szeretné, ha megmaradna a hosszú haja? - Igen, kérem. - Jó, akkor becsomagolom egy zacskóba. ... Repül a gólya, csőrében egy öregemberrel. Megszólal az öreg: - B.zd meg Gólya! Őszintén! Eltévedtünk? ... Az o... |
Konyha tündéreknek Turpisságok |
2018-03-10 00:29:45 |
Turpisságok 1.Ha azt szeretnéd, hogy a tök szép szálas maradjon a főzelékben, gyalulás után keverj hozzá egy kis ecetet. A pirított hagymához add a kaprot, kevés vízben főzd, és tejfölösen habard be. Minden főzelék finomabb, h... |
Csomagolok |
2018-01-30 17:43:54 |
Csomagolok Búcsúznom kell, indulni nemsokára... hívogat, vár távoli otthonom... De kedves testvéri arcokat szívembe mind-mind becsomagolom! Túrmezei Erzsébet... |
almás omlós sütemény |
2017-07-15 15:53:34 |
liszt - 560 g vaj - 310 g cukor - 207 g Tojás - 1 + egész tojássárgája Só- 2 g szódabikarbóna - 1 g vaníliás cukor - 1 csomag Alma lekvár 15 dkg darabolt dió a vajat habosra kikeverem , hozzáadom a cukrot, sót, vaniliát,1 tojást + 1 sárgát és az egészet kikdolgozom krémesre . a szódás lisztet is hozzáadom , összekeverem . sima tésztát gyúrok belőle. [lin... |
túrós mazsolás sütemény ! |
2017-03-12 14:48:05 |
sernik karkowski ! tészta : 50 g búzaliszt 100 g porcukor 125 g vaj 8 g vaníliás cukor 1 tojás töltelék : 1 kg túró (félzsíros, zsír) 8 tojás 100 g puha vaj 250 g cukor 3 evőkanál vaníliás cukor 3 evőkanál kukoricaliszt egy marék mazsola evőkanál kandírozott narrancs tetejére : 1citrom leve 150 g porcukor 1 tojá... |
Amikor eljön ez a pillanat! |
2016-12-20 21:55:42 |
Kezd igazán karácsonyi hangulatom lenni! A benti világítás kezdi felvenni a megszokott karácsonyi hangulatot! Nem éreztem még a karácsony szellemét idén. Rengeteg munka van mögöttem, és még nem jött el a pihenés, bár a mai nap eljutottunk odáig, hogy egy filmet meg tudjunk nézni. Rossz anyák.....jó volt látni, hogy nem csak én sokallok be néha. igen , legyél mindig fitt, nézz ki m... |
Ajánló |
2016-10-20 14:10:31 |
KAPCSOLAT ITT, A JÓL BEVÁLT HELYEN: E-mail: tanorok@gmail.com T.: 0036 70 283 1243 Zonda Attiláról bővebben az Érd, megyei jogú város, Csuka Zoltán városi könyvtárának, Ki kicsoda Érden? című kiadványában olvashat, ezen a linken: A szerző bestseller író. Forrás: Lightning Sourse UK Ltd, a világ vezető print on deman... |
apró diós rolád |
2015-11-19 12:19:16 |
ROLNICE SA ORASIMA Hozzávalók: 250 g lágy margarin 250 g liszt 250 g lágy liszt 1 tejföl (1, 8 dl) 100 gramm porcukor Töltelék: 250 g darált dió 150 g cukor 200 ml forró tej a margarint és a cukrot alaposan kikeverem , fokozatosan adagolom hozzá a li... |
|