Előző
Következő
|
Fodros kel... |
2011-05-18 11:40:24 |
A fodros kel valószínűleg a Földközi-tenger keleti vidékéről származik. Mivel nagyon szívós növény - az erős fagyot és a nagy meleget is kitűnően bírja - a világ minden táján megterem. A-, C-, B2-, B3-, B6- és E-vitamint, folsavat, kalciumot, foszfort, káliumot, mangánt, bioflavinoidokat, vasat, cinket, glükozinolátok... |
Mi mindenre jó! |
2009-06-05 07:42:55 |
A fokhagyma antibakteriális hatású, tudományos úton először Louis Pasteur bizonyította be 1858-ban. Az allicin nevű kénvegyület, amely a fokhagyma szétzúzásakor szabadul fel, csökkenti a koleszterinszintet. A fokhagyma távol tartja a szúnyogokat: sokan tapasztalják, ha nyaralás előtt két hé... |
Fokhagyma |
2009-06-04 16:07:47 |
A fokhagyma antibakteriális hatású, tudományos úton először Louis Pasteur bizonyította be 1858-ban. Az allicin nevű kénvegyület, amely a fokhagyma szétzúzásakor szabadul fel, csökkenti a koleszterinszintet. A fokhagyma távol tartja a szúnyogokat: sokan tapasztalják, ha nyaralás előtt két hétig fokhagymát fogyasztanak... |
Cannabis és kávé II. |
2009-03-02 14:32:04 |
LEPRECHAUN'S DELIGHT (ÍR STÍLUSÚ KÁVÉ) Egy csésze kávéhoz adjunk egy feles Creme de Gras-t és tegyünk a tetejére tejszínhabot. Aki igazán kemény gyerek és a gyomra, mint Patrick malacaié, felcserélheti a Creme de Gras-t egy tömény felesre a kannabisz főzőbrandyből. JACK KÁTRÁNY KÁVÉ Oldjunk fel egy gramm kannabisz kátrányt egy csésze nagyon forró kávéban.... |
Cannabis szakácskönyv |
2008-12-01 22:34:38 |
Szerintem érdekes: BEVEZETÉS Habár ez a könyv számos receptet tartalmaz, nem csupán egy újabb szakácskönyvnek, vagy receptgyűjteménynek készült, hanem, hogy mint egy útikönyv megismertesse az olvasóval a kannabisz természetét, hogyan kombinálható különböző ételekkel, hogyan dolgozzák fel legjobban az emberi emésztőszervek, és hogyan állhat be legtöbbször a pénzéért.... |
Előző
Következő
|
|