Előző
Következő
|
Birslekvár feketeszőlővel |
2011-09-03 15:15:53 |
hozzávalók 4 főre birsalma és Othello szőlő egyenlő arányban (tisztítva, illetve leszemelten mérve) az áttört masszához kilónként 50-60 dkg cukor elkészítés A gyümölcsöket megmossuk, a szőlőt leszemezzük, a birsalmát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. Együtt tesszük fel főni, a szőlő levében... |
Birslekvár feketeszőlővel |
2010-06-28 18:36:23 |
hozzávalók 4 főre * birsalma és Othello szőlő egyenlő arányban (tisztítva, illetve leszemelten mérve) * az áttört masszához kilónként 50-60 dkg cukor elkészítés 1. A gyümölcsöket megmossuk, a szőlőt leszemezzük, a birsalmát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. 2. Együtt tesszük... |
Birslekvár feketeszőlővel |
2010-06-26 00:08:26 |
* birsalma és Othello szőlő egyenlő arányban (tisztítva, illetve leszemelten mérve) * az áttört masszához kilónként 50-60 dkg cukor elkészítés 1. A gyümölcsöket megmossuk, a szőlőt leszemezzük, a birsalmát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. 2. Együtt tesszük fel főni, a szőlő... |
Birs, öszi gyümölcsünk ! |
2009-10-07 14:25:38 |
Tegnap nagy fába vágtam a fejszémet. Kaptam egy kosár birset és arra gondoltam, hogy készítek birssajtot ! Eddig én még nem készítettem. Sajnáltam rá az időt, mert úgy gondoltam sok macera van vele. ! Ötletemtől fel buzdulva először keresgélni kezdtem a receptek között. Így találtam rá szerintem a le... |
Előző
Következő
|
|