Előző
Következő
|
Camembert-es retekleves borhabos ropogóssal |
2015-01-31 23:20:39 |
Camembert-es retekleves borhabos ropogóssal Hozzávalók: 3 csomag hónapos retek 1,5 l zöldségalaplé 2 kávéskanál kakukkfű 1 nagy fej hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 evőkanál olívaolaj 20 dkg camembert só bors A levesbetéthez: 1 csomag leveles tészta 1 dl tejszín 0,5 dl száraz fehérbor 1 tojás Elkészítés:... |
Heti menü ajánlat – 2015. január 26 - február 01. |
2015-01-25 22:07:30 |
Heti menü ajánlat - 2015. január 26 - február 01. Hétfő: Előétel: Lebbencsleves Főétel: Bazsalikomos csirkemell parmezános sajtszósszal és gombarizottóval Desszert: Almakompót Vegetáriánus ajánlat: Athéni gomba kapormártással Kedd - Papusmaci receptjeiből válogattunk: Előétel: Tejszínes kukorica-krémleves Főétel: Lőrinci lecsós szelet Desszert: Görögdinn... |
borhabos túrógombóc |
2014-10-31 22:41:11 |
Borhabos túrógombóc Hozzávalók: 50 dkg túró 6 dkg búzadara 7 dkg liszt 2 db tojás só reszelt citromhéj 5 dkg porcukor A borhabhoz: 3 dl muskotályos bor 3 db tojás 2 dkg liszt 6 dkg porcukor 1 vaníliás cukor egész fahéj 1 citrom héja mazsola Elkészítés: A szitán áttört túrót összegyúrjuk a... |
Heti menü ajánlat – 2014 október 27 - november 02. |
2014-10-26 23:09:50 |
Heti menü ajánlat - 2014 október 27 - november 02. Hétfő: Előétel: Kelvirágleves Dubarry módra Főétel: Vörösboros-cukkinis gombapaprikás galuskával Desszert: Körte Vegetáriánus ajánlat: Tojásos gombapörkölt tésztával Kedd - ma almát eszünk, ropog a fogunk alatt :) Előétel: Fahéjas almaleves Főétel: Édes-savanyú csirkemell almával Desszert: Almás pite má... |
Ínycsiklandó sütemények Kecskemét főterén! |
2013-08-26 20:56:13 |
Hatodik alkalommal hirdette meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület a Kecskeméti Süteménysütő Versenyt. A zsűri elnöke Fodor István cukrászmester, a tagjai pedig Mák Kornél alpolgármester, Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke, Dr. Fáy Tamásné, a kórház nyuga... |
borhabos charlotte |
2013-07-24 18:34:23 |
borhabos charlotte Hozzávalók Tésztához 6 dkg méz 4 tojássárgája 8 dkg liszt 1 kiskanál vanília aroma 4 tojásfehérje csipet só 4 dkg őrölt hajdina 35 dkg áfonyalekvár Borhabhoz 6 lap zselatin 3 tojássárgája... |
borhabos saláta bogyós... |
2011-10-15 10:55:39 |
Borhabos saláta bogyós gyümölcsökből Hozzávalók 25 dkg ribizli 25 dkg málna 10 dkg cukor (vagy édesítőszer, ekkor az energiatartalma kevesebb) 2 tojássárgája 1 ek. citromlé 2,5 dl édes fehérbor kis reszelt szerecsendió Elkészítés: A gyümölcsöket megtisztítjuk és egy tálba téve a cukor felével meghintjük. A tojássárgákat a többi cukorral kikeverjük, a citromlev... |
borhabos alma |
2011-08-01 05:15:22 |
[video]1vargaildyko|32aed2ebd9def6732b3cc6f912cb7e18[/video]... |
x |
2010-01-20 08:16:44 |
Gizella Lapu ......................................................................... 2011-09-16 12:19:04 Jagos István Róbert Megmaradok: Írta Zudai Bolka Infúzióként csepeg minden korty itt. Egyre jobban vagyok ahogy elfogy a sör - mellettem meg az őrült Jagos kortyint, viselnem kell míg megjön a nőm. Majd beteg leszek, ha eljő a másnap. S ha látogatnának a... |
Új ízek takarékosan: |
2010-01-02 18:30:19 |
Új ízek takarékosan: Az ünnepekre készülve egy gondos háziasszony inkább minden ételből többet, mint sem kevesebbet készít. Így fordulhat elő, hogy karácsony után még mindig ott figyel a konyhaasztalon a bejgli vagy a pulykasült. Fagyasztani is lehet, de minek, ha a maradékokból ínycsiklandozó változatok is születhetnek. A Stahl magazin bemutatja a maradékokból készült... |
Előző
Következő
|
|