Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533517 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 1972
Előző Következő
Zöldséges Tokány 2023-11-27 15:22:44
ZÖLDSÉGES TOKÁNY Ezt a tokányt Neked is ki kell próbálni! Nagy rajongója vagyok a tokányoknak és most készült egy igazán kedvemre való. Raktam hozzá mindenféle finom zöldséget és így akár köret nélkül is remek egytálétel lehet. Ne fogjátok vissza magatokat, készítsétek kedvetekre való zöldség...
Sajtos burgonya ropogós 2023-09-27 11:21:37
Sajtos burgonyaropogós gofri sütőben Kicsit hajaz a tócsnira, de nagyon jó benne, hogy gofrisütőben készül, olajszag nélkül és nincs benne liszt. Hozzávalók: 30 dkg sütni való burgonya 1 tojás 2 ek aprított, friss snidling 12 dkg reszelt Ammerlander trappista sajt Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors Elkészítés: A burgonyát meghámozom, nagy lyukú saj...
Juhtúróval sült sertéskaraj 2023-08-19 06:36:49
Juhtúróval sült sertéskaraj baconös savanyúkáposztás burgony Hozzávalók: 40 dkg szeletelt sertéskaraj 25 dkg juhtúró 18 dkg szeletel bacon 60 dkg burgonya kockára vágva, megfőzve 50 dkg savanyúkáposzta 3 szál újhagyma Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors Elkészítés: A hússzeleteket sózom, borsozom, nem klopfolom, majd tetszőleges zsiradékon mind a két o...
Juhtúróval sült sertéskaraj baconös savanyúkáposztás burgony 2023-08-15 17:11:20
Itt egy újabb szuper egyszerű és nagyon finom ünnepi fogás! Hozzávalók: 40 dkg KOMETA szeletelt sertéskaraj 25 dkg juhtúró 18 dkg KOMETA szeletel bacon 60 dkg burgonya kockára vágva, megfőzve 50 dkg savanyúkáposzta 3 szál újhagyma Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors Elkészítés: A hússzeleteket sózom, borsozom, nem klopfolom, majd tetszőleges zsiradékon mind a...
Svéd gombasaláta 2023-01-11 16:15:35
Ígértem többeknek a svéd gombasaláta receptjét. Én általában így készítem: A gombákat vékony szeletekre vágom fel. A csiperke nagyon kiváló, abból én a barnát szeretem, de kerülhet bele egy kis szárított vargánya, vargányapor, s más gomba is. Egy serpenyőben az olívaolajon megpárolom a hagymát és a fokhagymát, (lehet sima olaj is, zsír nem jó), amire aztán rádobom a felszeletelt...
Sertésszűz tekercsek sajtos gomba szósszal 2022-12-16 17:33:11
Gyorsan kész, nagyon finom, mutatós és ezzel az elkészítéssel biztosan vajpuha lesz a szűz, nem keményedik meg, nem lesz száraz. Hozzávalók: 15 dkg Ammerlander vaj 2 ek aprított petrezselyemzöld 1 tk aprított friss rozmaring 3 gerezd fokhagyma 60 dkg sertésszűz 1 fej vöröshagyma 50 dkg csiperke gomba 4 dl cukrozatlan habtejszín 15 dkg reszelt Ammerlander trappisat sa...
Gyors csirke leves 2022-09-02 16:35:42
Amikor nincs időnk órákig pötyögtetni a húslevest, olyankor jön jól ez a gyors csirke leves! Hozzávalók: 2 egész csirkecomb 3 sárgarépa 2 fehérrépa fél zeller 1 vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma kis csokor petrezselyemzöld 2 liter víz vagy zöldség alaplé 12 dkg száraz levestészta Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors Elkészítés: A csirkecombokat ketté...
Serpenyős burgonyaropogós 2022-04-25 13:41:31
Ez most az egyik új kedvencem. Szuper egyszerű elkészíteni és nagyon finom! A bele sütött tarja isteni pikáns ízt ad neki! Nem olyan nehéz, nem telít el annyira mint a jól ismert tócsni, pont csak annyi liszt van benne, ami éppen összefogja, szóval próbáljátok ki, szerintem nem fogtok csalódni! Hozzávalók: 3 db közepes méretű, sütni való burgonya 2 szál újhagyma...
Csírkés tagliatellle 2022-04-01 22:08:12
CSIRKÉS TAGLIATELLE CSŐBEN SÜTVE Hozzávalók: 30 dkg csirkemell filé 25 dkg Schnitzer gm tagliatelle (vagy bármilyen szraz tészta) 1 tk fűszerpaprika 5 dkg vaj 5 dkg rizsliszt 2,5 dl tej 10dkg reszelt füstölt sajt + 10 dkg a szóráshoz 1 tk magos dijoni mustár 2 paradicsom Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors Elkészítés: A tésztát a csoma...
Sajtos-sonkás sült rizs 2021-08-24 14:58:23
Szükségünk lesz: 4 bögre rizs 100 g reszelt mozzarella sajt 100 g sonka 1 db répa 3 ev. kanál aprított petrezselyemzöld 2 db tojás 1 bögre tej 150 g krémsajt 1 csésze reszelt parmezán só bors A rizst klasszikus módon, sós vízben főve elkészítjük (én a rizst úgy főzöm, mint a tésztát: egy nagyobb edényben vizet forralok, sózom, majd ebbe rakom a rizst, a láng...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.