Előző
Következő
|
Brokkoli |
2019-08-30 10:30:36 |
A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedi... |
brokkolikrokett metélőhagymás tejföllel |
2018-04-16 12:44:41 |
Elkészítési idő: 40 perc Hozzávalók 4 személyre: 20 dkg brokkoli, megmosva és rózsáira bontva 5 dkg vaj 2,5 dl víz 15 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt 5 tojás 5 dkg reszelt parmezán sajt só, őrölt fehér bors reszelt szerecsendió az öntethez: 2 dl tejföl 1 csokor metélőhagyma, finomra aprítva A brokkolit bő, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és botmixerrel... |
Brokkoli a zöld egészségbomba |
2018-04-16 12:42:11 |
finom Brokkolis receptekkel A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedig egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait nagyban enn... |
Kedves ! Brokkoli a zöld egészségbomba + 2-recept |
2018-04-14 13:43:56 |
A brokkoli az ősz egyik legfinomabb alapanyaga, ráadásul sokat segít egészségünk megőrzésében is. Ismerjék meg közelebbről, recepteket is ajánlunk hozzá! A brokkoli nem éppen a legkedveltebb zöldségek közé tartozik, ráadásul sokan nem is az íze, hanem harsány zöld színe miatt utasítják el, pedig egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait nagyban ennek köszönhetjük. Élénk színé... |
brokkolikrokett |
2010-12-11 05:28:52 |
¨ 4 SZEMÉLYRE: 50 dkg brokkoli, 25 dkg darált sertéshús, 2 gerezd fokhagyma, 2 tojás, só, őrölt bors, liszt, zsemlemorzsa, a sütéshez olaj. A rózsáira szedett brokkolit kevés sós vízben puhára pároljuk, annyira, hogy a villa könnyen belemenjen. Leszűrjük, s villával összetörjük. Hozzáadjuk a darált húst, a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, s annyi lisztet... |
Előző
Következő
|
|