Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4370402 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 13792
Előző Következő
Sajtos burgonyafasírt 2018-06-18 18:29:39
A sajt teszi tökéletessé, különleges ízt ad neki! Hús nélküli, egyszerű és gyors étel, amiért mindenki rajong! Hozzávalók: 50 dkg burgonya 2 tojás 2 evőkanál liszt 2 evőkanál zsemlemorzsa 15 dkg reszelt sajt (ízlés szerinti) 5 evőkanál tej csipetnyi őrölt kömény só, bors olaj Elkészítése: A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűr...
Zöldséges rizsfasírt 2018-06-18 18:26:18
A hagyományos fasírt ízére nem is hasonlít, valódi ínyencség! Ha valami igazán finom és könnyű ételre vágysz, ezt szeretni fogod! Hozzávalók: 40 dkg rizs 1 burgonya 20 dkg vegyes zöldség (paprika, sárgarépa ízlés szerint) 1 teáskanál reszelt gyömbér fél teáskanál őrölt kömény 1 evőkanál kukoricakeményítő só, bors olaj Elkészítése: A rizst sós vízben megfőzzük...
Fókuszban a fogyókúrás spárga 2018-06-17 17:35:31
Fókuszban a fogyókúrás spárga A spárga egy meglehetősen finom zöldség, amely nem csupán az egészségét szolgálja, de még a fogyókúrát is megtámogatja. A spárga, tisztító hatással is rendelkezik, ami nemcsak abban segít, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól, de még a bőre...
Amit most kell enni.... 2018-06-16 15:20:34
Újkrumpli, amit most kell enni! Ho-hó, barátaim! Ez az a köret, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani! Hát persze, mert újkrumpli csak most van! A titka, hogy másként kell vele bánni, mint idősebb testvéreivel! Csakhogy, az idősebb testvérek mindig készenlétben állnak. Az ÚJKRUMPLI meg csak ilyenkor! Újkrupli petrezselyem zöldjével, Kép: László Márta Kép: László Má...
Zöld fűszeres gnocchi 2018-06-14 23:51:29
Zöld fűszeres gnocchi Hozzávalók 30 dkg burgonya 15 dkg ricotta vagy túró 1 marék rukkola 4,5 dkg parmezán vagy más kemény sajt 12,5 dkg finomliszt + a munkalapra 1 db tojás 2 gerezd fokhagyma 15 dkg vaj 12 db zsályalevél 1 tk balzsamecet só frissen reszelt szerecsendió Elkészítés A megmosott burgo...
Zöldbabkrémleves cornflakes-es csirkefalatokkal 2018-06-14 23:42:49
Zöldbabkrémleves cornflakes-es csirkefalatokkal Hozzávalók A főzelékhez: 50 dkg zöldbab 3 dl zöldségalaplé 5 dkg burgonya 1/2 fej vöröshagyma 1 tk étolaj só frissen őrölt bors A csirkefalatokhoz (levesbetét): 25 dkg csirkemellfilé 10 dkg kukoricapehely 5 dkg kukoricakeményítő 1 db tojás só frissen ő...
Perui cseresznye 2018-06-11 13:35:12
Egyéb nevei fizálisz, földi cseresznye, poha, téli cseresznye, fokföldi egres, ananászcseresznye. A tudományos neve: Physalis peruviana, régebben Physalis edulis. (kiejtése: fizálisz). Növénytani helye A burgonyafélék családjába tartozik, termése olyan, mint egy kis ke...
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére... 2018-06-08 08:46:39
Segít az Ajurvéda Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ajurvéda, a legősibb indiai orvostudomány hasznos tanácsokkal segít “túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket. Indiában mindenki ismeri, hogy melyik növényeknek van hűtő és fűtő hatása a szervezetre. Ez az indiai konyha alapj...
Gombás burgonyaleves galuskával 2018-06-07 23:43:12
Gombás burgonyaleves galuskával Hozzávalók 20 dkg gomba (üveges, szeletelt) 1 db sárgarépa 1 db fehér répa 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 4 db burgonya 3 dkg zsír 1 ek liszt 1 tk kakukkfű őrölt bors 1 db paradicsom 1 db zöldpaprika petrezselyemzöld A galuskához: 1 db tojás 7 dkg liszt...
Júniusi séta a piactéren 2018-06-07 11:58:28
A piaci vásárlás annak élvezetes, aki szereti a nyüzsgést és szeret válogatni a felhozott termékek között. Ilyenkor júniusban a zöldség és gyümölcspiacon jól megfér egymás mellett a primőr és a szabadföldi termesztésű zöldség és gyümölcs. A káposztafélékből a primőr a drágább, a szabadföldi az olcsóbb. A gyökeres zöldségeknél éppen fordítva van. Most vásárolhatunk zsenge, zama...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.