Előző
Következő
|
kacsa almaborban sütve! |
2013-03-29 16:36:14 |
Canard au cidre 1 kg kacsacomb 1 kg burgonya 3 alma 1 csipet köménymag Provence fűszerkeverék 1 liter almabor só és bors a kacsacombokat megmosom , utána mindkét oladalán megpiritom egy serpenyőben . a burgonyát és az almát nagyobb darabokra vágom fel. a serpenyőbe teszem a húst, mellé a burgonyárt és az almát, aláöntöm a bort. köményt és a fűszert is beledobo... |
tőkehalas ragu! |
2010-12-28 11:28:17 |
portugál recept ! 1 kg burgonya, 70 dkg tőkehal 2 dl olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 2 fej vöröshagyma 1 sárgarépa 10 dkg fokhagyma 1 paradicsom 1 csésze paradicsomleves 1 dl fehérbor, 1 dl viz, 1 dl tej 3 ek.evőkanál vaj 1 csokor apróra vágott petrezselyem, só bors szerecsendió ízlés szerint elkészitése: a megtisztitott burgonyárt negyedekbe vág... |
Előző
Következő
|
|