Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533518 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 29
Előző Következő
caponata (szicíliai padlizsánragu) 2018-09-17 23:54:49
Caponata (szicíliai padlizsánragu) Hozzávalók 1 db nagyobb padlizsán 4 db paradicsom 1 db vöröshagyma 3 szál zeller 1 ek mazsola só 10 db fekete olívabogyó 20 db kapribogyó 6 ek olívaolaj 2 ek balzsamecet 1 ek cukor 3-4 db bazsalikomlevél 5 dkg fenyőmag Elkészítés A zöldségeket megtisztítjuk,...
Tallóztam 2018-08-17 21:19:16
Szicília a Nap Varázslatos Szigete. Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, a Nap mágikus szigete, ahol szinte mindig süt a nap. Szicília sok látnivalóval várja az aktív és passzív pihenés szerelmeseit. Minden évszak: tavasz, nyár, ősz kiválóan alkalmas, hogy körbe autózzuk és utazzuk a Nap szigetét. Már Goethe is megírta a szigetről: Szicília nélkül nem lehet igazi képünk...
Érdekesség 2018-08-14 20:16:38
Szicília a Nap Varázslatos Szigete. Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, a Nap mágikus szigete, ahol szinte mindig süt a nap. Szicília sok látnivalóval várja az aktív és passzív pihenés szerelmeseit. Minden évszak: tavasz, nyár, ősz kiváló...
caponata (szicíliai padlizsánragu) 2018-01-04 23:14:15
Caponata (szicíliai padlizsánragu) Hozzávalók 1 db nagyobb padlizsán 4 db paradicsom 1 db vöröshagyma 3 szál zeller 1 ek mazsola só 10 db fekete olívabogyó 20 db kapribogyó 6 ek olívaolaj 2 ek balzsamecet 1 ek cukor 3-4 db bazsalikomlevél 5 dkg fenyőmag Elkészítés A zöldségeket megtisztítjuk,...
caponata (szicíliai padlizsánragu) 2017-07-05 23:45:17
Caponata (szicíliai padlizsánragu) Hozzávalók 1 db nagyobb padlizsán 4 db paradicsom 1 db vöröshagyma 3 szál zeller 1 ek mazsola só 10 db fekete olívabogyó 20 db kapribogyó 6 ek olívaolaj 2 ek balzsamecet 1 ek cukor 3-4 db bazsalikomlevél 5 dkg fenyőmag Elkészítés A zöldségeket megtisztítjuk,...
caponata (szicíliai padlizsánragu) 2017-01-17 09:30:44
Hozzávalók: 3 közepes nagyságú, zsenge padlizsán (kb. 1 kg), só, 5-5 dkg mazsola és fenyőmag, 1 közepes vöröshagyma, 2 ág halványzeller (szárzeller), 80 dkg paradicsom (60 dkg konzerv hámozott paradicsom is lehet), kb. 8 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál kristálycukor, 2 evőkanál vörösborecet vagy balzsamecet, 3 evőkanál kapribogyó, 3 evőkanál magozott fekete olajbogyó, őrölt feket...
Padlizsános bruschetta (Bruschetta caponata) 2016-07-22 21:48:35
Padlizsános bruschetta (Bruschetta caponata) Hozzávalók 1 db felszeletelt ciabatta vagy bagett, esetleg ropogós héjú fehér kenyér kb. 6 ek olívaolaj 1 db felkockázott nagy padlizsán (kb. 4 csésze) 1-2 ek áttört fokhagyma 1 csésze felkockázott zeller 1 csésze felkockázott piros kaliforniai paprika 1 csésze magozott zöld olajbogyó 1/4...
Padlizsános bruschetta (Bruschetta caponata) 2016-07-06 23:03:08
Hozzávalók 1 db felszeletelt ciabatta vagy bagett, esetleg ropogós héjú fehér kenyér kb. 6 ek olívaolaj 1 db felkockázott nagy padlizsán (kb. 4 csésze) 1-2 ek áttört fokhagyma 1 csésze felkockázott zeller 1 csésze felkockázott piros kaliforniai paprika 1 csésze magozott zöld olajbogyó 1/4 csésze vörösborecet 1/4 csésze paradicsompü...
Mediterrán padlizsánsaláták 2015-09-17 21:59:45
Mediterrán padlizsánsaláták Salátának hívjuk, pedig hagyományos értelemben nem is saláta, sokkal inkább valamiféle krém, amit előételként pirítóssal vagy pitával, főételként viszont grill húsok köreteként is fogyaszthatunk. A padlizsánkrémek, padlizsánkaviárok, vineták vagy padlizsánsaláták számtalan fajtája ismert a Közel-Kelettől egészen Európa nyugati csücskéig, sőt a...
Padlizsán, a csodazöldség 2015-08-10 21:45:46
Padlizsán, a csodazöldség A padlizsán a grillezések, a nyár kapcsán előtérbe kerülő mediterrán ételek megkerülhetetlen alapanyaga. Nem csak finom, hanem rendkívül egészséges is. Bár néhányan még idegenkednek tőle, jól elkészítve nehéz neki ellenállni! A padlizsán őshazája Ázsia. Ennél pontosabban nehéz meghatározni, bár a botanikusok jó része egyet ért azzal, hogy valósz...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.