Előző
Következő
|
carbonnade (marharagu barna sörrel) |
2014-03-12 21:10:35 |
Carbonnade (marharagu barna sörrel) Hozzávalók: 1 kg marhahús 2-3 szelet szalonna 3 nagy fej hagyma 1 paprika 2 gerezd fokhagyma 1 kanál mustár 2 bő kanál paradicsompüré 2 kiskanál cukor 5 dl barna sör só bors majoránna Vénusz olaj 3 nagyobb sárgarépa 1 babérlevél Elkészítés: A marhahúst nagyo... |
Heti menü ajánlat – 2014 március 10 - 16. |
2014-03-09 23:06:54 |
Heti menü ajánlat - 2014 március 10 - 16. Hétfő: Előétel: Brokkolikrémleves sajttal Főétel: Hurka krumplival és fehérboros savanyú káposztával Desszert: Mandarin Vegetáriánus ajánlat: Császármorzsa almakompóttal Kedd - kalandozzunk az indiai ízek világában: Előétel: Indiai lencseleves Főétel: Currys csirke basmati rizzsel Desszert: Indiai madártej (ras ma... |
Heti menü ajánlat – 2012 március 12 - 18. |
2012-03-12 00:05:20 |
Heti menü ajánlat - 2012 március 12 - 18. Hétfő: Előétel: Brokkolikrémleves sajttal Főétel: Hamis hurka Desszert: Mandarin Vegetáriánus ajánlat: Császármorzsa Kedd - ma kóstoljunk indiai ízeket : Előétel: Indiai lencseleves Főétel: Currys csirke basmati rizzsel Desszert: Indiai madártej (ras malai) Vegetáriánus ajánlat: Indiai dahl Ibrahim-módra... |
carbonnade (flamand tokány) |
2011-02-16 18:46:40 |
Carbonnade (flamand tokány) Hozzávalók 6 személyre: 1 kg marhahús (mindegy milyen, de csont nélkül) 4-5 szál répa 2 nagy fej hagyma 5 dl barna sör 3 evőkanál mustár 3 evőkanál ketchup vagy paradicsompüré só babérlevél olaj Elkészítés: A marhahúst felkockázzuk akkorákra, mintha sima pörköltnek szánnánk. A répát meg a vörösha... |
Flamand marhatokány |
2010-07-31 12:07:01 |
Hozzávalók: 4 evőkanál olívaolaj, 4 evőkanál vaj, 1 kg marhalapocka, nagy kockákra vágva, só és frissen őrölt bors, fél kg hagyma, szeletekre vágva, 2 sárgarépa, felkarikázva, 2 evőkanál sűrített paradicsom, 1 evőkanál mustár, 5 dl barna sör, 2 dl víz, 3 babérlevél, darabkákra törve, a tálaláshoz 1 nagy csokor apróra vágott, friss petrezselyem és 3 dl tejföl.... |
Húsfélék |
2008-11-29 20:06:28 |
Almás csirkefasírt Hozzávalók (3-4 személyre): 30 dkg csirkemellfilé 20 dkg alma 1,5 zsemle 1 tojás 1 kisebb vöröshagyma olaj zsemlemorzsa tej borsikafű só A csirkét daráld le, az almát gyaluld szálasra, a hagymát vágd apróra. A zsemlét áztasd tejbe és csavard ki. A ledarált húshoz keverd hozzá az almát, a hagymát, a zsemlét és a tojást. Ízesítsd borsikafűvel és s... |
Előző
Következő
|
|