Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4389055 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 20
Előző Következő
Amarántról érdemes tudni 2019-01-08 22:45:18
Amaranth értékes, mert könnyen felszívódik az emberi testben és az állatokban is . Az amarántban a legfontosabb aminosav-lizin tartalom 3-szor nagyobb, mint a búzaban. De a legfontosabb dolog - az amaránt jelentős mennyiségű, jó minőségű, kiegyensúlyozott fehérjét vannak...
Zsázsa, a tavasz fűszere 2018-04-26 23:48:12
Zsázsa, a tavasz fűszere A zsázsa a tavasz érkeztével hamar megjelenik. Mustáros-tormás ízével tökéletesen illik a húsvéti ünnepkör ételeihez, de ünneptől függetlenül is nyugodtan fogyaszthatjuk ezt az aromás és igen egészséges növényt. A zsázsa Délnyugat-Ázsiában őshonos és már régóta kedvelt fűszernövény. A zsázsa nyomaira számos indoeurópai nyelvben rátalálhatunk, de...
Görögszénamag alkalmazásai 2015-10-20 09:47:30
Urak is profitálhatnak fogyasztásából. Csökkent libidó, herefájdalom és túl gyors ejakuláció esetére kínál segítséget. Külsőleg bőrgyulladások, fekélyek, ekcéma, kelések, ödéma gyógyítására használják. görögszénamag csíráztatásBelsőleg kezeli a felnőttkori diabetes, rossz emésztés, emésztőszervi gyulladások, emésztési rendellenességek tüneteit. Hatásos menstruációs és szülési...
Magamról napjaimról....kicsit az egészségért! 2014-02-18 07:21:35
Elsősorban , mindég mások egészségén próbálok javítani! A magaméért már kevesebben teszek, de ezt a körülmények is befolyásolják! [Minden esetben a sok munkán kívül , igyekszem magam "karban tartani" /c] Na most eszembe juttattak az Ötvenes Fórumon valamit! A CSÍRÁZTATÁST !!!!! Jé tényleg mennyire hasznos -egészségünk érdekében , és ami nálam fontos , nem ker...
Életerő csírákból 2013-12-02 23:45:03
Életerő csírákból A hihetetlenül egészséges és meglepően finom csírákat ehetjük szendvicsbe pakolva, salátákba, joghurtba keverve, vagy egyszerűen köretekre szórva. Készíthetünk belőlük szendvicskrémeket, felhasználhatjuk levesek, töltelékek, köretek formájában. Egészségünk fenntartásának egyik legjobb módszere az "élő ételek" fogyasztása. Ilyen táplálék a mag, a fiatal...
Kert nélkül is csíráztathatunk otthon! 2013-01-08 19:45:56
Kert nélkül is csíráztathatunk otthon! Nem kell hozzá nagy ördöngősség, hogy az ember maga elkészítse otthon az ízletes csíráztatott magokat, melyek borsos áron kaphatóak a boltok polcain. A csíráztatáshoz nem kell idő, nem kell külön hely, nem kell sok pénz, nem kell szakértelem, egyszóval semmi kifogás nem található arra, hogy ne próbálkozzunk meg vele. Nem kell hozzá idő: n...
Köles 2011-07-24 05:12:10
Ismerjük meg! A köles (Panicum miliaceum) a kőkorszak óta termesztett, méteresre növő, élénkzöld fűféle. Kínában az első kölestermesztésre vonatkozó adatok az i.e. 7000-5000 közötti időszakra tehetők, de eredeti őshazája valószínűleg India. Fogyasztása a kenyérgabonák megjelenésével a 18-19. században szorult háttérbe Európában, a Föld népességének harmada azonban a mai napig ala...
Csíráztatás 2011-05-07 04:29:13
Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. Kora tavasszal egyre inkább áhítozunk egy kis friss vitaminforrásra....
Csíráztatás 2011-04-30 11:28:20
Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. Kora tavasszal egyre inkább áhítozunk egy kis friss vitaminforrásra....
csíráztatás 2011-03-07 18:39:08
Korunkban egyre nagyobb érdeklődés kíséri az egészséges táplálkozást és napjainkban újdonságnak számító, természetes élelmiszerek megjelenését. Egyre többen keresik a vitaminokban, ásványi sókban gazdag, kímélő módon előállított, magas tápértékű élelmiszereket, amelyek természetes tápanyagtartalmukat megőrizték. Kora tavasszal egyre inkább áhítozunk egy kis friss vitaminforrásra....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2019 TVN.HU Kft.