Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533559 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 37
Előző Következő
Érik a ropogós… 2018-05-31 23:35:21
Érik a ropogós... Amikor ezernyi virága kinyílik, és beborítja az addig kopár ágakat, a japánok napokig ünnepelnek. Hiszen a pillekönnyű, illatos szirmok jelzik, hogy végre megérkezett a várva várt tavasz. Május végén pedig már megjelennek a piacon a korai, apró szemű fajták gyümölcsei - mindannyiunk legnagyobb örömére! ...
Itt az ellenállhatatlan cseresznye! Tuti tippek, mire... 2018-05-29 23:42:51
Itt az ellenállhatatlan cseresznye! Tuti tippek, mire használd Az első nyári gyümölcsök közé tartozik a ropogós cseresznye. Rengeteg fajtáját ismerjük, idényben érdemes rendszeresen enni, mert nyersen nagyon egészséges. A gyümölcsnek közel ezer fajtája van, a termés színe a fehéres sárgától a mély bordóig terjed, nagysága és alakja a kicsi kerektől a nagy szív alakúig ug...
3 egyszerű és hűsítő gyümölcsleves a forró nyári napokra! 2018-04-20 11:29:45
3 egyszerű és hűsítő gyümölcsleves a forró nyári napokra! Mi lehetne üdítőbb a hideg gyümölcslevesnél? A nyári forróságban nincs is finomabb ezeknél a hűsítő ínyencségeknél. Olcsó, ízletes és percek alatt elkészülő könnyed levesek, amikkel nem lehet betelni! Megm...
Cseresznye krémleves 2017-06-15 23:05:38
Cseresznye krémleves Hozzávalók 50 dkg cseresznye (magozva) cukor ízlés szerint 2 csomag vaníliás cukor 1/2 db kezeletlen narancs héja (elhagyható) 3 db szegfűszeg 1 mk őrölt fahéj 1/2 csomag vaníliás pudingpor 1 dl tejszín 1,5 dl tejföl 1 dl vörösbor 5 dl víz Elkészítés A cseresznyét kimagozzuk, felöntjü...
Hideg cseresznyeleves 2017-06-13 21:37:55
Hideg cseresznyeleves Hozzávalók 60 dkg magozott cseresznye 12 dkg kristálycukor 1 tk őrölt fahéj 2 dl fehérbor 1 ek burgonyakeményítő 1 dl habtejszín Elkészítés A cseresznyét egy fazékba tesszük, felöntjük 4 dl vízzel, beleszórjuk a cukrot és a fahéjat, majd felfőzzük. Ha felforrt, hozzáadjuk a bort és a hideg vízben el...
Hideg cseresznyeleves 2016-05-25 23:41:53
Hideg cseresznyeleves Hozzávalók 60 dkg magozott cseresznye 12 dkg kristálycukor 1 tk őrölt fahéj 2 dl fehérbor 1 ek burgonyakeményítő 1 dl habtejszín Elkészítés 1. A cseresznyét fazékba tesszük, ráöntünk 4 dl vizet, beleszórjuk a cukrot és a fahéjat, majd felfőzzük. Ha felforrt, hozzáadjuk a bort és a hideg vízben elkevert burgony...
Vaníliás cseresznyeleves 2015-06-30 13:23:53
Vaníliás cseresznyeleves Hozzávalók: 1 kg cseresznye 1 csomag vaníliás pudingpor 1 kiskanál fahéj 2 dl tej cukor ízles szerint Elkészítés: 2 liter vizet felteszek főni, forrás után cukrozom ízles szerint, majd beleteszem a megmosott és megtisztított cseresznyét, valamint a fahéjat. A pudingport elkeverem 2 kanál cukorral és a tejjel, majd ami...
Heti menü ajánlat– 2015. június 29. - július 5. 2015-06-28 23:11:49
Heti menü ajánlat- 2015. június 29. - július 5. Hétfő: Előétel: Zsenge karalábéleves Főétel: Cigánypecsenye majonézes kukoricával Desszert: Vaníliás eperturmix Vegetáriánus ajánlat: Spárgasaláta tojással Kedd - Nézzünk körül a halpiacon! Előétel: Sáfrányos rákleves Főétel: Kétszer pácolt rántott busa zöldségekkel Desszert: Füstölt lazac saláta Vegetári...
cseresznyeleves 2015-06-15 11:08:26
Cseresznyeleves Hozzávalók: 50 dkg fagyasztott magozott cseresznye 1 doboz (3 dl) tejszín 1 csomag puncs ízű pudingpor cukor ízlés szerint 5 púpozott evőkanál liszt + víz 1 csomag vaníliás cukor 1 citrom fahéj őrölt szegfűszeg felvert tejszín a díszítéshez Elkészítés: Felteszünk egy lábasban vizet forrni, és amikor gy...
Heti menü ajánlat – 2015. június 15 - 21. 2015-06-15 11:06:21
Heti menü ajánlat - 2015. június 15 - 21. Hétfő: Előétel: cseresznyeleves Főétel: Mustáros hússzelet burgonya krokettel Desszert: Tavaszi citromfüves muffin Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt Kedd - Ma Kautz receptjeiből ajánlok: Előétel: Kacsanyakleves Főétel: Töltött paprika, ahogy Kautz készíti Desszert: Pudingos babapiskóta 3in1 Veg...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.