Előző
Következő
|
szerb csevapcsicsi! |
2012-06-25 12:18:49 |
Húsételek - marha és borjú csevabcsicsa (ćevapčići, 62) A világ 100 leghíresebb ételének egyike, receptje szinte minden délszláv szakácskönyvben megtalálható - ha nem is azonosan. Íme az egyik. Hozzávalók: 50 dkg darált marhahús ajvársaláta 25 dkg darált sertéshús só, őrölt bors 2 gerezd fokhagyma olaj a rost kenéséhez A darált húst sóval, borssal, zúzott fo... |
Húsbavágóan bizalmas .... |
2011-03-11 11:22:31 |
Húsbavágóan bizalmas - az 5 legjobb hentes Nem csak nosztalgikus fantazmagória a régi idők hentes-vásárló közti tisztes bizalma. Újra reneszánszát éli a minőségi hús felfedezése, és ezzel együtt a hentes szakma megbecsülése is visszanyeri megkopott fényét. Lássuk a legnevesebbeket! Az alapanyag a gasztronómia alfája és ómegája - mondják sokszor, nem is alaptalanul. En... |
Mititei (miccs) csevabcsicsa |
2008-10-25 21:17:36 |
Hozzávalók 20 adaghoz: 1 kg marka- és birkahús, 50 gr fokhagyma, egy darab csípőspaprika, 3 gr. bors, 5 gr. porrátört csombor, 5 gr. ízesítő, 100 gr. csontlé, 25 gr. só, 15 gr. szódabikarbonát. Egyes receptek szerint birkahús helyett kisebb mennyiségű sertéshús is használható. Az összevagdalt húst sűrű szitájú őrlőn átőröljük, sóval, borssal összekeverve jól összegyúrjuk. Közé... |
csevabcsicsa |
2006-08-15 20:53:57 |
Hozzávalók: 600 g vegyes darált hús, 50 g margarin, 3 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál liszt, 1 evőkanál édesnemes fűszerpaprika, 1 kávéskanál csípős fűszerpaprika, 1 kávéskanál majoránna, só, bors. Elkészítése: Összegyúrjuk a darált húst az apróra vágott vöröshagymával, az átnyomott fokhagymával, liszttel, sóval, borssal, majoránnával és a kétféle fűszerpa... |
Előző
Következő
|
|