Előző
Következő
|
Tepsis pácolt csirke |
2023-12-11 11:05:16 |
Ma egy olyan csábítóan finom sült csirke receptjét hoztuk el nektek, amit ketchuppal és mézzel is ízesítünk. Bármilyen körettel tálalhatjuk. Hozzávalók: 1,5 -2 kg csirkehús (comb, mell, szárny) Hozzávalók a páchoz: 1 db paprika, 1 kisebb erőspaprika 3 gerezd fokhagyma 1 evőkanál citromlé, 100 ml olaj, 150 ml szójaszósz, 1 kiskanál őrölt csombor, 1 kiskanál... |
Tepsis csirke |
2023-10-19 06:12:13 |
Hozzávalók: 1,5 -2 kg csirkehús (comb, mell, szárny) Hozzávalók a páchoz: 1 db paprika, 1 kisebb erőspaprika 3 gerezd fokhagyma 1 evőkanál citromlé, 100 ml olaj, 150 ml szójaszósz, 1 kiskanál őrölt csombor, 1 kiskanál só. Hozzávalók a mázhoz: 3 evőkanál ketchup, 1 kiskanál pirospaprika, 1 kiskanál méz. Elkészítés: Mossuk meg a csirkét, csepegtessük le, maj... |
CURRYLeves |
2010-12-01 20:25:08 |
50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors ízlés szerint, kevés citromlé. A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter sós vizet és 20 percig főzöm. Ezután a lev... |
CURRYLEves |
2010-11-30 20:57:30 |
Hozzávalók: 50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors, ízlés szerint, kevés citromlé. A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom, és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter sós vizet és 20 percig főzöm. E... |
cUrRYLEVES |
2010-10-27 05:03:50 |
Hozzávalók: 50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors, ízlés szerint, kevés citromlé. A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom, és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter sós vizet és 20 percig főzöm. E... |
CURRYLeves |
2010-10-21 04:51:50 |
50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors ízlés szerint, kevés citromlé. A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter sós vizet és 20 percig főzöm. Ezután a leves... |
Currys csirkeleves |
2010-09-15 21:51:05 |
Currys csirkeleves Hozzávalók: 50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék, stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors, ízlés szerint, kevés citromlé. Elkészítése: A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom, és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter s... |
Currys csirkeleves |
2010-08-24 20:06:10 |
Hozzávalók: 50 dkg csontos csirkedarab (mellcsont, hát, aprólék, stb.), 2 db savanykás alma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 5 dkg vaj, 2 tojássárga, 1 evőkanál curry, só és törött fekete bors, ízlés szerint, kevés citromlé. Elkészítése: A megtisztított aprólékot, a csontokat feldarabolom, és kuktafazékba teszem. Ráöntök másfél liter sós vizet és 2... |
Sáfrányos csirke receptje: |
2010-03-16 08:00:25 |
6 adag 1 teáskanál sáfrányszál 2 evőkanál forró víz 2 evőkanál olaj 2 fej hagyma, felaprítva 3 gerezd fokhagyma, összezúzva 3 cm-es gyömbérdarab, apróra vágva 2 piros csilipaprika, kimagozva, felszeletelve 1 teáskanál őrölt malabár kardamon 1 teáskanál őrölt római kömény 1 teáskanál őrölt kurkuma 2 kg csirkedarab 500 ml csirkehúsleves Előkészítési idő: 2... |
Előző
Következő
|
|