Előző
Következő
|
Tojásos tészta |
2011-02-19 23:43:27 |
Tojásos tészta Az ősi alapképlet szerint minden tíz deka liszthez egy tojást adunk (esetleg némi olívaolajat is). Összegyúrjuk, pihentetjük, kinyújtjuk, formára vágjuk, megfőzzük. A frissen készült, kézzel nyújtott, meg sem száradt tojásos tészta semmivel sem összehasonlítható. Egyes szakácsok azt a megoldást választják, hogy 1 egész tojást 3-4 tojássárgájával h... |
Alt.HEMP FAQ |
2008-08-05 11:26:54 |
Elég amerika centrikus iromány, de hát ez van. ALT.HEMP FAQ (még mindig nagyon hiányos, de egyre kevésbé) Ez egy lista a leggyakoribb és legrázósabb kérdésekrôl és aggodalmakról amelyekkel az utcán találkoztunk a kender re- legalizációjáról való beszélgetéseink során. Annak érdekében hogy pontosabban és ezáltal hatásosabban beszéljünk a kenderrôl mindannyiunknak tudnunk kel... |
Előző
Következő
|
|