Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4353874 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 48
Előző Következő
2021-től teljesen eltűhet a boltokból a műanyag zacskó 2018-10-08 16:54:04
A termékdíjtörvény módosításával várhatóan nő az egyszer használatos műanyag poharak, edények termékdíja, és a kör várhatóan tovább bővül az egyszer használatos műanyag evőeszközökkel, köztük a keverőpálcával és a szívószállal - mondta Makai Martina, a zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár egy budapesti fórumon....
Újdonságok a 27. Zöld Civil Országos Találkozón 2017-04-29 22:06:28
Az idén 27. alkalommal megrendezésre kerülő Zöld Civil Országos Találkozó (röviden Zöld OT) hagyományos programelemeinek megőrzése mellett számos újdonsággal jelentkezik. Az egyik ezek közül, hogy a Zöld OT-k történetében először lesz budapesti helyszínen a 4 napos esemény. Budapest, 2017. május 18-21. ...
Teríték 2016-04-02 08:06:03
Az éttermi étkezés íratlan illemszabályai - betartásuk nem kötelező, de az európai kultúrkörön belül erősen ajánlott. Érkezés előtt Az étterembe érkezés előtt tanácsos asztalt foglalni. Egyfelől így elkerülhetők bizonyos kényelmetlen szituációk (ha például társasággal érkeznél, és a helyszínen derül ki, hogy nincs már szabad asztal), másfelől így jelezheted, hogy h...
Éttermi etikett a belépéstől a távozásig: amelyet mindenkine 2015-09-22 16:18:38
Éttermi etikett a belépéstől a távozásig: amelyet mindenkinek ismernie kéneA hétköznapi életben gyakran fordulunk meg olyan helyeken, éttermekben és vendéglőkben, ahol bizony nem árt, ha ismerjük az etikett szabályait. Nem csak üzleti vacsoráknál - de kiemelten akkor - bizony könnyen felsülhetünk...
A hétköznapi életben 2015-09-03 13:52:47
A hétköznapi életben gyakran fordulunk meg olyan helyeken, éttermekben és vendéglőkben, ahol bizony nem árt, ha ismerjük az etikett szabályait. Nem csak üzleti vacsoráknál - de kiemelten akkor - bizony könnyen felsülhetünk, kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha nem ismerjük és alkalmazzuk ezeket a szabályokat. Összefoglaltuk a legfontosabb lépéseket, mozzanatokat, a...
Éttermi etikett a belépéstől a távozásig 2015-09-02 20:42:20
Éttermi etikett a belépéstől a távozásig : amelyet mindenkinek ismernie kéne A hétköznapi életben gyakran fordulunk meg olyan helyeken, éttermekben és vendéglőkben, ahol bizony nem árt, ha ismerjük az etikett szabályait. Nem csak üzleti vacsoráknál - de kiemelten akkor - bizony könnyen felsülhetünk, kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha nem ismerjük és alkalmazzuk eze...
Szentháromság vasárnap 2015-05-31 16:03:12
Szentháromság vasárnapját ünnepeljük ma, amely mindig a húsvéti ünnepek után következő első évközi vasárnapon tart az Egyház. Szoktuk mondani egymásnak; van egy rossz és van egy jó hírem. Nekem is van. A Szentháromság olyan mély titok, misztérium, amelyet ember még eddig nem volt képes felfogni teljes mélységében, és nagy valószínűséggel nem is fog. A jó hír, hogy nem is kell ez...
Szentháromság vasárnap 2015-05-31 16:00:51
Szentháromság vasárnapját ünnepeljük ma, amely mindig a húsvéti ünnepek után következő első évközi vasárnapon tart az Egyház. Szoktuk mondani egymásnak; van egy rossz és van egy jó hírem. Nekem is van. A Szentháromság olyan mély titok, misztérium, amelyet ember még eddig nem volt képes felfogni teljes mélységében, és nagy valószínűséggel nem is fog. A jó hír, hogy nem is kell ez...
Fournet Szent András-Hubert 2015-05-13 05:07:11
FOURNET SZENT ANDRÁS-HUBERT Május 13. *Saint-Pierre-de-Maillé 1752. december 6. +La Puye, 1834. május 13. András-Hubert Fournet, a lelkipásztorok mintaképe és a Szent Andrásról nevezett keresztes nővérek kongregációjának alapítója gyermekkorában még semmiféle jelét nem mutatta különleges hivatásának. 1752. december 6-án született Perusse-ben, a poitoui Maillé közelében, egy j...
Étkezés - Otthon, fogadáson 2015-04-07 19:44:14
Étkezés - Otthon, fogadáson Életünk gyakori eseménye az étkezés. Közvetlen hatással van az egészségre, az ember kedélyállapotára, és munkájára is. Az evésnél legyünk mértékletesek, de fogyasszunk tápanyagokban gazdag élelmiszereket. Áltagosan 1800 - 2800 kcal energiára van szüksége az embernek. Ha valaki nehéz fizikai munkát végez akkor ez a szükséglet elérhet...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2018 TVN.HU Kft.