Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533490 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 39
Előző Következő
Házi kókuszkefír készítése 2019-07-21 22:46:52
Bélflóránk egészségének megőrzésére, illetve helyreállítására, igen jótékony hatásúak a kefirben élő mikroorganizmusok, főleg kókusszal kombinálva. Nézzük, hogyan készítsünk kefirt élő baktériumtenyészetből? A kókuszkefír elkészítésének módja: Öntsük át a doboz ke...
Csodagyümölcs: álmatlanságra és meghűlés ellen is 2018-08-12 08:09:37
Csodagyümölcs: álmatlanságra és meghűlés ellen is bombabiztos módszer a meggy! AUGUSZTUS 11.POZITÍV 13 MEGOSZTÁS 2 HOZZÁSZÓLÁS Érdemes az évnek minden időszakában fogyasztanod. OSZD MEG A FACEBOOKON!TWITTERGOOGLE+PINTEREST A meggy talán kevésbé népszerű gyümölcsünk, mint a földieper vagy a cseresznye, de annyira sok jó tulajdonsága van, hogy érdemes minél többet fogyaszt...
Miért olyan egészséges a lime ? 2018-07-13 12:14:16
Miért olyan egészséges a lime ? A citrom mellett a lime is egyre gyakrabban tűnik fel az élelmiszerüzletek polcain. Érdemes is rendszeresen kosárba tennünk ezt az élénkzöld, kissé fanyarabb ízű gyümölcsöt, mert nagyon egészséges. Erősíti az immunrendszert...
Miért olyan egészséges a lime ? 2018-06-30 10:24:01
A citrom mellett a lime is egyre gyakrabban tűnik fel az élelmiszerüzletek polcain. Érdemes is rendszeresen kosárba tennünk ezt az élénkzöld, kissé fanyarabb ízű gyümölcsöt, mert nagyon egészséges. Erősíti az immunrendszert Egyetlen átlagos méretű lime napi C-vitamin-szükségletünk mintegy harmadát tartalmazza. A C-vitamin nagyon fontos ahhoz, hogy szervezetünk védekezőrendsz...
Kökénylekvár 2017-10-11 13:42:32
Hozzávalók 1 kg kökény 50 dkg kristály cukor Elkészítés Nagyon finom lekvár készíthető ebből a vadon termő, kissé fanyar gyümölcsből. Október végén szedjük, amikor a dér már kicsit megcsípte. Az előkészített kökényt nagyon alaposan mossuk meg, majd egészben kb. 10 perc alatt 1,5 dl vízzel összefőzzük. Egy nagyobb szűrőn fakanál segítségével passzírozzuk át a kökény...
Az éltető hangaméz 2017-07-20 23:42:29
Az éltető hangaméz A csarab egy alacsony növésű örökzöld félcserje, szépséges lila vagy rózsaszínes virágai fürtökbe rendeződnek. A virágok július és augusztus hónapban nyílnak. A növénnyel pusztákon, erdőkben és útszegélyek mentén találkozhatunk, de nemcsak hazánkban, hanem Ázs...
Vitaminsaláta gombával 2016-04-13 23:17:38
Vitaminsaláta gombával Hozzávalók vegyes salátaalap ( cikória, rukkola, jégsaláta, lollo rosso stb.) 1 db narancs 16 db koktélparadicsom 1 db sárgarépa 25 dkg gomba kb 2 ek vaj Öntet: 4 ek. olívaolaj 2 ek. balzsamecet frissen őrölt bors, só Elkészítés A salátákat öblítsük le, papírtörlővel szárítsuk meg, maj...
A kozmetika manapság mindennapi tevékenység. 2016-04-09 20:57:28
A kozmetikai szerek közül a parfümökről ejtsünk néhány szót. Használatával vigyázni kell. A használatot a kiválasztás előzi meg. Az egyéniségnek legjobban megfelelőt próbáljuk kiválasztani. Fontos hogy ne váltogassuk, mert a régi beleivódik a ruhánkba, hajunkba és az új és a régi keveredése kellemetlen összhatású lehet. A mennyiséggel is csínján kell bánni. A parfümöt ott használj...
Tisztálkodás 2015-04-07 19:58:57
Tisztálkodás Ízléses öltözködéssel valóban jó hatást válthatunk ki - messziről. De hogy közelről is megmaradjon a jó hatás, ahhoz elengedhetetlen a test rendszeres ápolása. Kezdjük talán az ember fejénél, vagyis a hajánál. Ne feledjük el a mosdás utáni kötelező fésülködés kevés. Még azt sem mondható, hogy annyiszor fésülködjünk, ahányszor elmegyünk otthonról. Abból kell...
Túrógombóc diókabátban 2015-03-27 21:20:03
Túrógombóc diókabátban Hozzávalók: 50 dkg túró 2 db tojás 2 evőkanál tejföl 12 evőkanál búzadara 2 evőkanál cukor csipet só 8 dkg darált dió Elkészítés: 1. Válasszuk szét a tojásokat, a fehérjét verjük kemény habbá. 2. Törjük össze egy tálban a túrót, adjuk hozzá a tojások sárgáját, a cukrot, a tejfölt, csipet sót és a búzadarát....
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.