Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533518 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 44
Előző Következő
zöld turmix 2019-09-26 11:00:05
Az örök képlet, amire a zöld turmix elkészítéséhez szükséged van. Amikor a barátaim tanácsot kérnek, hogy milyen kisebb változtatással érhetnek el nagymértékű fejlődést az egészségükben, mindig azt ajánlom nekik, hogy cseréljék le a szokásos reggelijüket egy zöld turmixra. Nincs is jobb érzés annál, ami...
8 tipp, hogy igazán finom legyen a karfiol! 2018-06-04 18:43:22
8 tipp, hogy igazán finom legyen a karfiol! Nem állítjuk, hogy ez a világ legizgalmasabb zöldsége, viszont változatosan felhasználható. Próbáld ki a fortélyokat, hogy megszeresd a karfiolt vagy finomabbá tehesd a megszokott ételeidet! Négy személy részére elegendő egy átlagosan 40-45 dkg-os fej. Tisztítsd meg és szedd apró rózsákra, mielőtt munkához látsz. 1. Párolás...
Gyógyítás hagymával 2018-03-07 11:33:04
Furcsa ötlet, de ha egészségről és gyógyításról van szó, érdemes felülemelkedni az előítéleteken. Márpedig hagymával a lábunkon aludni hagyományos gyógyászati módszer a világ számos pontján, már az ősi kínaiak is alkalmazták. Ha nem csak kipróbálod, de rendszeresen így alszol...
A töltött káposzta 3 alapvető titka, amit sok háziasszony... 2016-11-10 22:58:17
A töltött káposzta 3 alapvető titka, amit sok háziasszony nem ismer! Egy jó töltött káposzta minden magyar ember álma, nincs az az alkalom, amikor ne ennénk meg szívesen legalább egyet belőle. És valljuk be, talán minden háziasszony álma még az, hogy ő tudja készíteni a legjobb töltött káposztát. Ami után minden vendége, minden családtagja megnyalja mind a tíz ujját! De...
Káposztás pogácsa 2016-11-06 13:57:05
Ahogy ígértem küldöm a káposztás pogi receptjét ! A káposztát reszelés után zsíron és hagymán megpárolom, sózom, borsózom. Amikor már kezd színe lenni egy kis cukorral karamellízálom. 1 kg liszt, 37 g élesztő, 1 dl tejföl (ha keménynek érzed a tésztát még rakhatsz bele), 1 cs. só, lepárolt káposzta, 20 dkg vaj. Az adalékokat jól kidolgozzunk, majd kelesztjük. Kelesztés után ki...
Ötletek és tippek a háztartásban IV. 2015-04-21 12:34:53
"Ha valaki megoszt veled valamit aminek Te hasznát veszed, erkölcsi kötelességed, hogy azt Te megoszd mással!" -Kínai közmondás- 151,Vigyázz, a palacsinta tésztájának összeállításánál kevés cukrot rakj bele, mert különben leragad a palacsintasütő aljára, aztán darabokban szedheted ki! 152,A petrezselymet jól megmosva, apróra vágva az utolsó pillanatban teszem hozzá az ét...
Marokkoi sos citrom, chilipehellyel megszorva. 2015-03-14 16:05:41
Marokkoi sos citrom, chilipehellyel megszorva. Ezt uvegben teszik el es erlelik 1-2 hetig, Utana fogyazthato, akar vajas kenyerrel is, vagy csak salatanak, vagy husok melle . itt a pontos recept : Hozzavalok : 3 db citrom + 2 aminek csak a levet hasznalod majd. Fel pohar durva so fel kiskanal pirospaprika, edes vagy csipos (en szoktam pirospaprikat edeset es egy kicsi chili pel...
Pácolt sült padlizsán 2014-09-04 22:39:51
Hozzávalók: 1-2 db padlizsán kevés liszt A páchoz: 3 evőkanál ecet 2,5 dl Vénusz olaj 1/2 kávéskanál cukor só 2-3 kávéskanál Erős Pista 2-3 gerezd fokhagyma bazsalikom 1 csokor petrezselyem Elkészítés: Hosszában felszeleteled a padlizsánokat, kevés lisztben megforgatod, és olajban aranybarnára sütöd, majd egy edényb...
x 2014-06-01 15:09:52
Gombás Imréné Klári [Klári n... TÖLTÖTT TÖK 1. A megmosott tököt hámozd meg, hosszában vágd ketté, a magjait (a szivacsos állománnyal együtt) kapard ki, s a fél tököket kívül belül sózd meg. A zsemlét 1-2 percre áztasd be a tejbe, majd csavard ki, s dolgozd össze a darált hússal, a tojással, az apróra vágott petrezselyemmel, s közben sózd, borsozd is a tölt...
Bolgár édeskáposztás hús 2014-04-21 23:31:30
Bolgár édeskáposztás hús Hozzávalók: 1 fej (kb. másfél kilós) káposzta 2-3 fej vöröshagyma só bors köménymag 4-5 egész csirkecomb vagy 4-5 szelet vékony szelet karaj 4-5 paradicsom kb. 5 dl paradicsom ivólé Elkészítés: A káposztát félbevágod, torzsáját kiszeded. Éles késsel kb. 3 mm vastagra felszeleteled. A hagymát feldarabolo...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.