Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4408976 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 4739
Előző Következő
Halló 2018-09-18 16:35:50
Figyeljünk oda, mit mond a gyermek, akit a lelkünkben őrzünk. Ne szégyenkezzünk miatta. Ne hagyjuk, hogy féljen attól, hogy egyedül marad, és nem hallgatjuk meg. Engedjük meg, hogy egy kicsit ő vegye a kezébe életünk irányítását. Ez a gyermek tudja, hogy minden nap más, mint a többi. Hadd érezze újból, hogy szeretjük. Tegyünk a kedvére - akkor is, ha ez azt jelenti,...
Érdekesség 2018-09-11 22:14:04
Tudjuk-e, milyen a jó alvás? Nem tudunk mozogni a "gyors szemmozgásos" REM-fázisok alatt. Igaz vagy hamis? helyes válasz Az alvás öt fázisa közül ez a legutolsó. Ilyenkor álmodunk, légzésünk szabálytalanabb, gyorsabb és kevésbé mély, karunk és lábunk pedig átmenetileg nem mozog. Ez valószínűleg egyfajta védekező mechanizmus a testünk részéről, nehogy megsérüljünk, miközben...
Mézes-barackos csirkenyárs 2018-09-09 16:47:36
Csirkemell helyett bátran használható filézett csirkecomb vagy pulykamell is, ezekkel is ugyanolyan finom lesz a gyümölcsös nyárs, arra figyeljünk csak, hogy közvetlenül sütés előtt sózzuk, és ne süssük túl a húst: a falatnyira vágott szárnyas gyorsan átsül, ha pedig tovább hagyjuk a tűzön, könnyen kiszárad. Hozzávalók: 4 csirkemellfilé 1/2 citrom 2 evőkanál méz 2 e...
Tallóztam 2018-09-05 08:04:17
46 háztartási praktika! Sokat még a Nagymamám tanított nekem! Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem “köpköd" sütés közben. Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem és lefagyasztom. Süteményekh...
Tallóztam 2018-08-27 05:04:48
Nagyon fontos, hogy napi rendszerességgel gondoskodjunk lábunk higiéniájáról. Csak így kerülhetjük el a kellemetlen lábszagot, a gombásodást, és azt, hogy sarkaink berepedezzenek. Legalább hetente egyszer dörzsöljük át egy erősebb szivaccsal, vagy kefével, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, és elkerüljük a sarokrész megvastagodását. Az ápolatlan, elhanyagolt sarok kön...
Tallóztam 2018-08-27 04:21:09
A laborvizsgálati eredmények magyarázata - Közérthetően! Mentsd el, bármikor szükség lehet rá: Ha most nincs is rá szükséged, mentsd el, hogy később bármikor kéznél legyen! Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! figyeljünk oda arra, hogy vérvét...
Tallóztam 2018-08-27 04:19:37
A laborvizsgálati eredmények magyarázata - Közérthetően! Mentsd el, bármikor szükség lehet rá: Ha most nincs is rá szükséged, mentsd el, hogy később bármikor kéznél legyen! Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak! figyeljünk oda arra, hogy vérv...
őrség zöld aranya ! 2018-08-26 12:46:58
Őrség zöld aranya 2016 1. Pirított tökmag - 200 g tökmag Leírás: A tökmagot egy sütőlemezre kiöntjük, majd 180 Celsius fokon 12 perc alatt megpörköljük. figyeljünk rá, hogy a 12 perc alatt legalább 3-szor mozgassuk át, hogy minden oldala megpiruljon. 2. Tökmag praliné - 50 g cukor - 18 g víz - 75 g pirított, darált tökmag - 25 g Őrségi tökmagolaj Leírás...
Ne törekedjünk gazdagságra és tisztességre 2018-08-24 10:56:29
,,Ha azért hisszük, hogy a kívánatos gyarapodásnak egyedül Isten áldása a titka, és hogy ennek híján csakis nyomorúságra és veszedelmekre számíthatunk, világos kell hogy legyen előttünk az is, hogy ne törekedjünk aggodalmaskodva gazdagságra és dicsőségre a magunk szorgalmára vagy okosságára támaszkodva, sem emberek kegyeiben vagy a jó szerencsében bízva. Viszont figyeljünk mi...
Mustáros rántott hús 2018-08-24 06:52:09
Hozzávalók: 2 nagy csirkemell 1 evőkanál magvas mustár 4 evőkanál liszt 2 tojás 0,2 dl tej 5 evőkanál zsemlemorzsa só, bors olaj Elkészítése: A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe fo...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.