Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4531971 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 5
Előző Következő
A hársfavirág..... 2015-08-24 14:19:42
Hársfavirág szörp, melynek receptjét TücsökBogár blogjában olvastam, majd készítettem el, és mondhatom isteni finom lett. Receptjét közzéteszem én is. A szörphöz valók : 5 l hársfavirág 2 db citrom 2 kg cukor 1 kk citromsav 1 kk borkősav 3 l víz 1 késhegynyi nátrium-benzoát Elkészítés : 0,5 kg cukrot aranysárga színűre karamellizálok , ettől kap a szörp olyan k...
A hársfavirág..... 2015-01-23 09:30:27
Hársfavirág szörp, melynek receptjét TücsökBogár blogjában olvastam, majd készítettem el, és mondhatom isteni finom lett. Receptjét közzéteszem én is. A szörphöz valók : 5 l hársfavirág 2 db citrom 2 kg cukor 1 kk citromsav 1 kk borkősav 3 l víz 1 késhegynyi nátrium-benzoát Elkészítés : 0,5 kg cukrot aranysárga színűre karamellizálok , ettől kap a szörp olyan kel...
Fordított almás 2011-10-05 15:13:47
Hozzávalók: * 15 dkg margarin * 15 dkg cukor * 15 dkg liszt * 5 dkg darált dió * 2 egész tojás * 1 citrom héja és leve * 2 vaníliás cukor * 1 sütőpor * pici só,őrölt fahéj * 3-4 alma Elkészítése: Egy 26 cm-es tortaformát kivajazzuk és megszórjuk vaníliás cukorral. Az almákat meghámozzuk és cikkekre vágjuk,sorban lerakjuk a...
Pirított máj burgonyával 2010-10-24 12:23:28
Pirított máj tepsis burgonyával Hozzávalók: fél kg máj 2 nagyobb fej hagyma 2 gerezd fokhagyma fehérbors majoránna 2 db paradicsom piros arany delikát Kis zsiradékon a hagymát megdinszteltem, majd hozzáadtam a paradicsomot. Együtt párolta...
Napon szárított paradicsom 2010-07-14 21:30:33
hozzávalók 12 főre * 1,5 kg érett, de még feszes paradicsom * 2-3 ek durva szemű tengeri só elkészítés 1. A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk. 2. Kocsányukat eltávolítjuk, félbevágjuk, csumájukat ék alakban kimetsszük. 3. A magokat kiskanállal kikaparjuk. (Cél...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.