Előző
Következő
|
Kész vannak a sütemények |
2023-12-13 23:03:03 |
Nem tudok aludni éjszaka. Most bevettem a Frontint, éjfél körül elalszom talán, de kettőkor már kipattan a szemem. Ma éjszaka kettőkor ébredtem ismét. Hozzá kezdtem sütni. Először dupla mennyiségből diós, vaníliás kiflicskéket, azok hónapokig elállnak, meg adok ajándékba is belőle. Utána jött a linzer, majd egy videóból nézve a receptet köménymagos, sajtos rudacskák. Hát ezt elron... |
Csirkemell filé spenótos krémsajttal töltve |
2023-11-30 19:27:06 |
Hozzávalók: 2 egész csirkemellfilé 2 evőkanál olívaolaj 1 teáskanál pirospaprika 0,5 teáskanál fokhagymapor Só és bors ízlés szerint 120 g krémsajt 20 g parmezán sajt 2 evőkanál majonéz 100 g friss spenót 2 fokhagymagerezd 0,5 teáskanál chilipehely Elkész... |
Baconba tekert spárga |
2023-10-01 10:38:59 |
ROPOGÓS BACONBE TEKERT FŰSZERES SPÁRGA: LÁTVÁNYOS TAVASZI KÖRET Hozzávalók 6 személyre 24 darab zöld spárga 1 ek olívaolaj ízlés szerint fokhagymapor 12 szelet bacon ízlés szerint só, frissen őrölt bors Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fo... |
Húsleves töltelék olajban kisütve – Borsodban így eszi |
2023-01-21 15:38:15 |
Töltelék Egy jó nagy fej hagymát olajon vagy zsíron megdinsztelek. Két-három csirkemájat apróra vágok, rávetem a hagymára, átforgatom rajta, utána egy jó kanálnyi apróra vágott petrezselymet rávetek, ezzel is összeforgatom picit. 5-6 szikkadt zsemlét vagy kenyeret vízbe áztatok, csak anny... |
Előző
Következő
|
|