Előző
Következő
|
ünneplő |
2017-05-27 16:08:40 |
5 héttel ezelőtt egy este 39.6-ra felment a lázam, lett egy felesleges sipolynyílás a hasamon a sztóma alatt. Teltek a hetek. vizsgálatok, egyik kórház, másik kórház. Az egyikben azt mondták műtét a másikban, hogy még semmi esetre sem. A múlt pénteken elkezdett rettenetesen fájni a hasam vasárnap már fel sem bírtam este kelni, keletkezett egy diónyi kitüremkedés a régi hasi varrat... |
Mi hiányzik külföldön a magyarnak? |
2015-01-21 20:32:40 |
Mi hiányzik külföldön a magyarnak? Zirig Árpád Aki elköltözik Magyarországról nem csak országot, hanem konyhát is cserél. Ugyan külföldön is sok minden elérhető, de vagy drága, vagy nem ugyanolyan, mint idehaza. Lássuk, mi hiányzik külföldön a magyaroknak? Konyhánknak van néhány sajátos alapanyaga. Mivel külföldön aránylag kevesen fogyasztják ezeket, vagy ismeretlenek, nem... |
Nem hagyom tovább mérgezni az országot! |
2013-01-10 10:13:23 |
Cserpes: "Nem hagyom tovább mérgezni az országot!" A Cserpes-termékek sikerén felbuzdulva idén tejivóhálózatot alapított a kapuvári sajtműhely névadója. Cserpes Istvánnak egy titka van: nem fehér löttyben úszó adalékanyagokat, hanem igazi tejet árul. Következő feladatának a gyors étkeztetés ,,méregtelenítését" tartja - írja a Heti Válasz. ,,Ha sivatagi akciók... |
Elképesztő hajós sztorik |
2011-10-16 20:16:29 |
Elképesztő hajós sztorik Határátkelő | 2011-10-15 07:09:00 Címkék: vendégszerző, hajó Ha már hétvége, akkor kicsit lazábbra vesszük, ha nem bánjátok, ami nem jelenti azt, hogy Eszter most következő írása ne szolgálna komoly tanulságokkal is - elsősorban arról, mit kell kiállnia annak, aki arra adja a fejét, hogy hajón dolgozva keresi meg a betevőt. ,,Hat évet do... |
Facebook . . . |
2011-07-16 20:34:35 |
Pudingos keksz Hozzávalók: 25 dkg RAMA 10 dkg porcukor 1 csomag vanillincukor 25 dkg liszt 10 dkg pudingpor Ezt a mennyiséget én megfeleztem... |
. Van, amit nem lehet |
2011-03-27 18:25:23 |
2011. március. 28. Van, amit nem lehet abbahagyni Gyerekkoromban volt egy receptje anyának, aminek ez volt a neve: Nem lehet abbahagyni csirketál. Vicces, de tényleg nem lehet abbahagyni, annyira finom, ezért gyakran került ez a fogás hétvégente az asztalunkra. Az osztálytársaim is szerették, sokan lebzseltek nálunk hétvégente, így a Nem lehet abbahagyni csirke néhány év alatt... |
Előző
Következő
|
|