Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533518 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 15
Előző Következő
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2018-12-14 13:29:43
Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és a többi tejhez öntjük. Folyamatos k...
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2018-03-26 21:31:13
HOZZÁVALÓK Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor ELKÉSZÍTÉS Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukrot, és a többi tejh...
gesztenyeleves pofonegyszerűen 2014-02-12 23:13:28
Gesztenyeleves pofonegyszerűen Hozzávalók: 25 dkg édes gesztenyemassza 1,5 csomag tejszín ízű pudingpor 5 evőkanál cukor 1 teáskanál fahéj 1,5 liter tej Elkészítés: A gesztenyemasszát áttörjük, majd a többi hozzávalóval kézi habverővel összekeverjük, és folyamatos keverés mellett összeforraljuk, és már tálalhatjuk is. ...
Heti menü ajánlat – 2014 február 10 - 16. 2014-02-09 19:25:27
Heti menü ajánlat - 2014 február 10 - 16. Hétfő: Előétel: Póréhagyma krémleves sajttal Főétel: Citromos csirke majonézes kukoricával Desszert: Körtekompót Vegetáriánus ajánlat: Zöldségropogós Kedd - árpagyöngy (gersli) a mai alapanyagunk: Előétel: Gazdag leves gerslivel Főétel: Ricset Desszert: Banán Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval Szerda...
Gesztenye, te szelíd 2013-12-09 23:46:43
Gesztenye, te szelíd De szépen hangzik: szelídgesztenye! Azonnal eszünkbe jutnak a csípős hidegben szorongatott sült gesztenyés papírzacskók, melyek megmelegítik a testet és a lelket, vagy a felülmúlhatatlan gesztenyepüré... A szelíd, nemes, édes, jóféle, ehető előtagokkal illetett gesztenye a bükkfafélék családjába tartozik, és meglepő módon semmilyen rokoni kapcsolatba...
Gesztenyekrémleves habgaluskával 2012-02-26 23:07:46
Gesztenyekrémleves habgaluskával Hozzávalók: 10 dkg mazsola fél deci rum 25 dkg édes gesztenyepüré 8 dl tej 1 csomag vaníliás pudingpor 3 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor méz A habgaluskához: 4 tojásfehérje 1 csipet cukor 1 csomag vaníliás cukor Elkészítés: 1. A tejet kb. 2 dl kivételével felforraljuk. A 2dl tejben elkeverjük a pudingport és a cukro...
Gesztenye, te szelíd 2012-02-26 22:33:41
Gesztenye, te szelíd De szépen hangzik: szelídgesztenye! Azonnal eszünkbe jutnak a csípős hidegben szorongatott sült gesztenyés papírzacskók, melyek megmelegítik a testet és a lelket, vagy a felülmúlhatatlan gesztenyepüré... A szelíd, nemes, édes, jóféle, ehető előtagokkal illetett gesztenye a bükkfafélék családjába tartozik, és meglepő módon semmilyen rokoni kapcsolat...
Heti menü ajánlat – 2012 február 14-19. 2012-02-14 00:04:00
Heti menü ajánlat - 2012 február 14-19. Kedd - árpagyöngy (gersli) a mai alapanyagunk: Előétel: Árpagyöngyleves gombával Főétel: Ricset Desszert: Banán Vegetáriánus ajánlat: Fűszeres gersli dióval Szerda: Előétel: Zöldborsóleves Főétel: Sült oldalas hagymás tört burgonyával, csalamádé Desszert: Kakaós kevert süti körtével Vegetáriánus ajánlat: Almás-...
Gesztenye, te szelíd. 2012-01-27 15:54:20
Gesztenye, te szelíd De szépen hangzik: szelídgesztenye! Azonnal eszünkbe jutnak a csípős hidegben szorongatott sült gesztenyés papírzacskók, melyek megmelegítik a testet és a lelket, vagy a felülmúlhatatlan gesztenyepüré... A szelíd, nemes, édes, jóféle, ehető előtagokkal illetett gesztenye a bükkfafélék családjába tartozik, és meglepő módon semmilyen rokoni kapcsolatban ni...
Gesztenye: hideg hónapok elede 2011-10-22 19:03:25
Gesztenye: hideg hónapok eledele Ezt a téli gyümölcsöt többnyire csak gesztenye püreként ismerjük, pedig a világ számos táján sokféle fogást készítenek belőle: leveseket, szószokat főznek, omlettet sütnek, vadhúsokat töltenek meg vele és kompótként kínálják. A legtöbb embernek a gesztenyéről a gesztenyepüré jut elsőként az eszébe vagy különféle gesztenyés édességek. Az ok pr...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.