Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533128 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 18
Előző Következő
HÉT VÉGI MENÜAJÁNLAT - Május 1. 2018-05-19 13:51:23
Leves: ZÖLDBORSÓS GOMBALEVES Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg csiperkegomba, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 10 dkg felkockázott sonka, 3/4 liter zöldséges erőleves (kockából), 3 teáskanál étkezési keményítő, 1 dl tejszín, 1/2 dl tejföl, 30 dkg zsenge zöldborsó (lehet mirelit is), 1 csokor petrezselyemzöld, só, őrölt bors A gombát felszeleteljük. A hagymát apróra kockázz...
Tehermentesítsük szervezetünket a Húsvéti ünnepek után! 2018-04-04 11:54:50
Könnyű zöldséges ételeket kínálunk Share A húsvéti asztal bőséges kínálatának bizony nehéz ellenállni, de azért jólesik az ünnepek után néhány egyszerű, könnyű étel fogyasztása. A zöldségeket felhasználása igen sokoldalú, lássuk hát néhány egyszerű, egészséges és kíméletes ételt! Levesek Az egyik legtáplálóbb ételek egyike a leves, főként, ha sok zöldséggel készítjük el. A t...
cukkinisajt ! 2012-07-23 10:10:16
update 1 menűhőz! Cukkini-sajt 1 cukkini 1 cm-s darabokra vágva, olívával kikent tűzálló tálba rakva, tetejére újhagyma (vagy póré), 1 dl tej+1 dl joghurttal összekeverve (az eredeti tejszínnel keveri) megszórva apróra vágott mogyoróval (ezt kihagytam, hogy az 1 kategóriába beleférjen) sózd, borsozd, én zöldséghez való fűszerkeveréket is tettem bele. Anikó sajt a tetejére, s...
Magyaróvári csirkemell recept 2011-10-11 11:28:10
Hozzávalók: 2-3 db paradicsom (kemény) 20 dkg sajt 25 dkg sonka 2 ek mustár 60 dkg csirkemell 25 dkg gomba 1 ek fűszerkeverék (grill) Elkészítés: A húst enyhén kiverjük, majd mindkét felét alaposan megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel. Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsokat. Ezeket egyenletesen beborítjuk a megtisztított, apróra...
Paradicsomos spagetti 2011-08-09 17:03:22
Paradicsomos spagetti - csirkemellel és vörös babbal * 3 ek olívaolaj * 1 nagy póréhagyma * 3-4 gerezd fokhagyma * só * 30-40 dkg csirke mellfilé * 2 piros kaliforniai paprika * 800 g Kidney vörösbabkonzerv * 8-10 friss paradicsom * 250 ml házi paradicsomlé * só, vegeta ízlés szerint * 1 kk őrölt tarkabors * 8-10 fej fr...
ALUFÓLIÁBAN SÜLT CSIRKEcomb 2010-12-02 05:33:13
KÖRETTEL 4 db csirkecomb, 60 dkg burgonya, 10 dkg füstölt szalonna, 2 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg gomba, ízlés szerint só és törött fekete bors. A combokat a forgóknál kettévágom. A burgonyát meghámozom és vékonyra karikázom, a gombát tisztítás után felszeletelem, a füstölt szalonnát pedig apróra metélem. Adagonként a körettel együtt alufólialapra helyezem. Készítése a kö...
ALUFÓLIÁBAN SÜLT csirkecomb, K 2010-10-21 05:28:41
ALUFÓLIÁBAN SÜLT CSIRKECOMB, KÖRETTEL 4 db csirkecomb, 60 dkg burgonya, 10 dkg füstölt szalonna, 2 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg gomba, ízlés szerint só és törött fekete bors. A combokat a forgóknál kettévágom. A burgonyát meghámozom és vékonyra karikázom, a gombát tisztítás után felszeletelem, a füstölt szalonnát pedig apróra metélem. Adagonként a körettel együtt alufóliala...
Szarvasgomba 2010-07-02 22:04:06
Igazi ínyencség. Kb 10-30 cm-re terem a föld alatt, ezért nehéz rálelni a szabálytalan alakú gumókra: kutyák és sertések segítségével keresik. Következésképpen meglehetősen drága. Sok fajtája létezik, közülük a legkiválóbb a francia vagy más néven fekete szarvasgomba. Európa déli részein terem, nálunk sajn...
fehérje napra 2010-06-24 14:58:12
ALUFÓLIÁBAN SÜLT CSIRKECOMB 2 db csirkecomb 2 nagy fej vöröshagyma 25 dkg gomba ízlés szerint só és törött fekete bors Elkészítés Előkészítése: a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. Elkészítése: a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé...
Alufóliában sült gombás 2010-06-23 11:09:37
Hozzávalók: * 2 db csirkecomb, * 2 nagy fej vöröshagyma, * 25 dkg gomba, * ízlés szerint só és törött fekete bors. Elkészítés: a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborí...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.