Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533516 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 4
Előző Következő
A sokoldalú sárgadinnye 2024-02-03 21:42:50
A sárgadinnye számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, gyógynövényként is ismert. Finom, édes ízével nyaranta meghatározója étrendünknek. Ehetjük lehűtve, felkockázva, gyümölcssalátaként, vagy készíthetünk belőle hűsítő italt, sorbetet. Meg is süthetjük, vagy grillezh...
A sokoldalú édesburgonya 2024-01-16 22:16:56
Az édesburgonya nemcsak, hogy jó hatással van a szervezetünkre, de ez az egyik legtáplálóbb zöldség. Az édesburgonya a szulákfélék családjába és a hajnalka nemzetségbe tartozó növény, melyet főként gyökeréért termesztenek, de fiatal levelei is fogyaszthatóak. Neve ellenére...
Grillezzünk jól, grillezzünk egészségesen! 2016-06-12 11:33:07
Két dolog miatt lehet egészségtelen a grillezés: Egyrészt hajlamosak vagyunk nagyon zsíros húsokat is grillezni. Ez sok felesleges kalóriával, telített zsírral és koleszterinnel lát el minket, ami mind mind rossz nekünk. Másrészt grillezés során rákkeltő anyagok juthatnak az ételre. Például amikor zsír csepeg a forró szénre, akkor policiklusos aromás szénhidrogének keletkeznek,...
Olajban sült ételek Részletek: 2015-03-23 19:39:58
Az akrilamid nem más, mint egy olyan vegyület, mely bizonyos főzési folyamatok (főként magas hőmérsékleten történő, illetve olajban sütés esetén) során kerül az ételbe. Nagy mennyiségben található a sült krumpliban, chipsekben, egyes süteményekben, és növeli a veserák kockázatát, különösen a dohányosok esetében. Az olajban sült ételek növelik a rák kockázatát>> A legtöbben...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.