Előző
Következő
|
Így erősíthetjük a gyomorsavat természetesen |
2023-01-11 13:58:05 |
Emésztőrendszerünk egészségének egyik alappillére a megfelelő minőségű és mennyiségű gyomorsav. Mi az a gyomorsav? A gyomorsav vagy gyomornedv egy alapvető fontosságú emésztőfolyadék, amelyet a gyomrot bélelő sejtek termelnek. Összetételét tekintve főként sósavból és különböző enzimekből áll, és pH-értéke 1.3 és 3.5 között található, tehát erősen savas. Ez a savasság elősegíti... |
Nincs Cím |
2014-08-16 10:49:36 |
GYÓGYRECEPTEK A NÉPI GYÓGYÁSZATHOZ HAGYMA GYÓGYLÉ Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig főzzük, míg a hagyma teljesen áttetszővé válik. Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszűrés után az áttetsző levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebajban szenvedő rákos betegek... |
Receptek az egészségre |
2011-03-23 21:43:45 |
Hagyma gyógylé Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig főzzük, míg a hagyma teljesen áttetszővé válik. Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszûrés után az áttetsző levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebajban szenvedő rákos betegek inkább hasonl... |
Házi szerek |
2010-10-30 08:46:41 |
Néhány háziszer elkészítési receptúrája Hagyma gyógylé Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig főzzük, míg a hagyma teljesen áttetszővé válik. Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszûrés után az áttetsző levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebaj... |
Előző
Következő
|
|