Előző
Következő
|
Rumos zserbógolyó |
2020-12-07 10:47:07 |
Hozzávalók A golyókhoz 20 dkg aszalt sárgabarack 20 dkg dió 2 ek rum 10 ml rumaroma 1 csomag vaníliás cukor 3 ek sárgabaracklekvár 1 ek porcukor (ízlés szerint) A bevonáshoz 15 dkg tortabevonó 2 ek napraforgó olaj Elkészítés A golyókhoz A barackot késes robotgéppel felaprítjuk, majd leöntjük a kicsit megmelegített rummal és aromával, puhulni hagyjuk. E... |
Rumos zserbógolyó |
2013-12-16 22:29:52 |
Nagyon finom, könnyen elkészíthető, sokáig eláll, az édesszájúaknak ajánlom. hozzávalók / 4 adag 20 dkg aszalt sárgabarack 20 dkg darált dió 2 ek rum 1 ek rumaroma 1 cs vaníliás cukor 3 ek Baracklekvár porcukor ízlés szeint 15 dkg tortabevonó 2 ek olaj A barackot kés... |
Zserbó bonbon |
2011-01-08 08:59:46 |
Hozzávalók: 30-40 bonbonhoz: 20 dkg aszalt sárgabarack 20 dkg dió 20 dkg sárgabarack- vagy narancslekvár 2 evőkanál porcukor (nádcukor és édesítő is lehet) víz vagy rum 30 dkg étcsokoládé 3-4 dkg vaj 5 dkg fehércsokoládé Elkészítés: A barackokat langyos vízbe áztassuk be. Amikor már nagyon puhák, daráljuk le teljesen pépesre. A diót is daráljuk le, és keverjük el a porc... |
Előző
Következő
|
|