Előző
Következő
|
Falcsik Mari versei |
2019-02-13 15:30:37 |
FALCSIK MARI VERSEI - VÁLOGATÁS Falcsik Mari (Budapest, 1956. március 10.-) magyar költő. Költői pályája az ezredfordulón indult. Első köt... |
Nincs Cím |
2013-02-10 18:46:17 |
HOLDFÉNY Klasszikus elbeszélések VERMES MAGDA VÁLOGATÁSA A KÖTET FORDÍTÓI: BARTÓCZ ILONA DEVECSERINÉ GUTHI ERZSÉBET GÖTZL ANDOR ILLÉS ENDRE LENGYEL BALÁZS LONTAY LÁSZLÓ RAB ZSUZSA RÉZ ÁDÁM SZÁSZ IMRE SZŐLLŐSY KLÁRA TRÓCSÁNYI ZOLTÁN VERMES MAGDA ... |
Laci bácsi - konyhai turpisságok: |
2013-01-13 15:35:42 |
Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés közben. Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem... |
szeretettel |
2012-04-07 11:27:20 |
Kontra Ferenc A kastély kutyái Egy utazás fejezetei 2002 Maradni kellene mégis, mert elolvasatlanok maradtak a könyvek, ismeretlen szerzők sorai őrzik mindazt, ami ismertté lesz, ami túléli a törvényes elsőszülöttség viszályát, nem lesz többé testvér, aki a másiknak esik, harcukból nem marad más,... |
Santiago Nazarian:Halszálkák |
2011-12-30 09:16:14 |
Santiago Nazarian: Halszálkák (Espinha de peixe) Írta: Santiago Nazarian 2011. augusztus 20. szombat, 07:17 Olvasnivaló - Novella Hau óvatosan megnyi... |
Ha van pár perced . . . |
2011-10-05 05:32:59 |
Helló Lányok! Egy pár konyhai jó tanácsot küldök Nektek. Érdemes kinyomtatni, hogy ,,kéznél" legyen. ------ Szerencsére van itthon egy magyar készítmény, egy flakon IRIX. Ha kissé megég a kezem, azonnal ráfújok egy kis Irixet és nemcsak nem hólyagosodik f... |
Konyhai fortélyok |
2011-07-17 15:39:25 |
1. A zsemlyegombócot úgy főzöm ki, hogy egy dupla alufóliát megkenek olajjal, ráöntöm a masszát, becsomagolom. Téglalap alakúra formázom, hústűvel megszurkálom, így teszem a forrásban lévő vízbe. Főzés közben tűpróbát ajánlok. Ha megfőtt, a fóliát lehámozom, az olaj miatt könnyen lejön. Szeletelem, mint a bagettet. 2. A petrezselyem-, lestyán- és zellerlevelet szárítás után öss... |
Előző
Következő
|
|