Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533559 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 25
Előző Következő
Párolt fogastekercs padlizsános raguval 2017-11-23 23:19:33
Párolt fogastekercs padlizsános raguval Hozzávalók: 4 darab fogasfilé kevés só bors fél citrom kevés fehérbor pici fehérborecet 2 babérlevél 2 gerezd fokhagyma 1/2 db sárgarépa 1/2 db vöröshagyma 1/2 db zeller A padlizsános raguhoz: 1 padlizsán 2 evőkanál olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 2 evőkanál...
Snidling - fűnek látszó hagyma ehető virágokkal 2015-10-03 20:46:59
Snidling - fűnek látszó hagyma ehető virágokkal A hagymánál enyhébb íze igen kedveltté teszi, üde aromája feldob minden tavaszi és nyári fogást. Jól tűri a mélyhűtést, és még különleges virágát is felhasználhatjuk. Hagymaimádóknak kötelező decembertől a konyhaablakban nevelgetni egy cseréppel. Hagymaféle A hagymák családjába tartozó fűszerű fűszernövény a metélőhagyma...
Halételek 2015-04-07 10:01:52
Harcsa receptek Harcsa kékre főzve Hozzávalók 1,5 kg hal, 2 dl fehér bor, 3 db babérlevél, 10 dkg vöröshagyma, 5 gr bors, 15 dkg vegyes zöldség, ecet, só. Elkészítés: A halat megtisztítjuk, daraboljuk, majd állni hagyjuk. Halfőző edényben az összes hozzávalót vízzel felforra...
Halas receptek. 2015-04-07 09:50:41
Fehér busa receptek Busa - szeletek rizskörettel Hozzávalók: Busa szeletek só Vegeta...
Gyömbéres-újhagymás párolt hal 2014-09-03 11:54:50
Gyömbéres-újhagymás párolt hal Hozzávalók: 4 szelet fehérhúsú hal (pl. lepényhal, nyelvhal, tőkehal) 2 szál újhagyma 1 friss chilipaprika szójaszósz szezám Vénusz olaj fekete szezámmag Elkészítés: A fehérhúsú halfilét hosszában félbevágjuk, majd feltekerjük, és egy bambuszpálcával átszúrjuk. A bambuszpárolót sütőpapírral kibéleljük, h...
Grillezett haltekercs paradicsomos ágyon 2013-10-17 15:00:12
Hozzávalók: 60 dkg halfilé, 20 dkg rizs, 4 paradicsom, 1 hagyma, 2 evőkanál paprikakrém, 3-4 evőkanál olívaolaj, só, bors, szárított borsikafű és petrezselyem, citrom Elkészítése: A halfűszerhez összekeverjük a szárított és összemorzsolt borsikafűvet meg a petrezselyemlevelet a sóval meg az őrölt borssal és a halfilét bedörzsöljük vele. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal...
Főfogások savanyú káposztából 2012-11-05 08:19:55
Főfogások savanyú káposztából Főzve, töltve, sütve - babbal, káposztával és hússal. A savanyú káposztában lehetőségek tárháza szinte kifogyhatatlan. A savanyú káposztát legelőnyösebb nyersen fogyasztani, és a levét is meginni. Értékes, olcsó C-vitamin-forrás. Étvágygerjesztő, kedvezően hat a bélmozgásra, fontos szerepe van a normális bélműködés fenntartásában, a székre...
Afrikai harcsa sonkába tekerve 2011-11-06 08:16:11
Hozzávalók 4 főre: A halhoz: 600 g afrika harcsafilé (8 darabra vágva), 16 szelet szárított sonkaszelet, tört citrombors, fogpiszkáló A paradicsomhoz: 400 g sárga húsú (piros is jó) koktélparadicsom, 1 ek extra szűz olíva olaj, csipet só, csipet friss kakukkfű A répához: 400 g sárgarépa, 1 ek vaj, 1 tk nádcukor, csipet friss kakukkfű, tört citrombors A halakat borsozzu...
Hagymaféle 2011-04-02 16:16:00
FŰSZEREK ÉS ÍZESÍTŐK A hagymánál enyhébb íze igen kedveltté teszi, üde aromája feldob minden tavaszi és nyári fogást. Jól tűri a mélyhűtést, és még különleges virágát is felhasználhatjuk. Hagymaimádóknak kötelező decembertől a konyhaablakban nevelgetni egy cseréppel. Hagymaféle A hagymák családjába tartozó fűszerű fűszernövény a metélőhagyma vagy snidling. Hívják fűhagy...
Borsos tengerihal-saláta 2011-02-18 14:19:25
Borsos tengeri hal-saláta Hozzávalók: 1 kg fagyasztott, szeletelt fehér húsú tengeri hal, 1 fej saláta, 12 db füge, 1 dl szűz olívaolaj+3 evőkanál a sütéshez, 1 evőkanál ecet, 1 evőkanál vágott kapor, 1 evőkanál egész bors (rózsaszínű, fekete, zöld); a díszítéshez: 1 citrom Elkészítés: A salátát leveleire szedjük, megmossuk, lerázzuk róla a vizet. A fügéket megmossuk, félb...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.