Előző
Következő
|
Tejfölös harcsa roston pirított vargányával |
2015-06-17 22:31:27 |
Tejfölös harcsa roston pirított vargányával Hozzávalók: 80 dkg harcsafilé 4 dl tejföl 25 dkg vargánya 4 dkg vaj só őrölt feketebors olívaolaj Elkészítés: A besózott harcsafilé szeleteket olívaolajon serpenyőben megsütjük. A megtisztított, felkockázott vargányagombát pedig egy másik serpenyőben a vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.... |
Harcsaszelet Molnárné módra recept |
2012-09-29 19:55:21 |
Hozzávalók: 2 db harcsafilé só bors liszt 2 dl olaj 10 dkg Rama margarin petrezselyemzöl ízlés szerint, finomra vágott 30 dkg burgonya citromlé Elkészítés: A harcsafilét sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük. A Rama margarint felhevítjük és ha elkezd barnulni, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, pici sót, citr... |
Harcsa receptek |
2009-07-27 15:11:30 |
Afrikai harcsa fehérborban Hozzávalók 700 g harcsafilé 50 g liszt 50 g zsír 0,5 dl brandy 1,5 dl száraz fehérbor 50 g vöröshagyma 1 csomag petrezselyem zöld 120 g gomba 2 gerezd fokhagyma 40 g vaj só őrölt bors Elkészítés A halfiléket szeletekre vágjuk, sózzuk, félretesszük, hogy a só átjárja. A vöröshagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a gom... |
Előző
Következő
|
|