Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4533412 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 6
Előző Következő
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve 2018-07-09 23:57:49
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve Hozzávalók 4 db házi spenótos kukorica tortilla 1 csokor friss petrezselyem 1 gerezd fokhagyma 1 db piros pritamin paprika fekete olajbogyó 10 dkg krémsajt 1 db újhagyma olívaolaj Elkészítés Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymát felaprítjuk.Apr...
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve 2016-05-31 22:44:51
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve Hozzávalók 4 db házi spenótos kukorica tortilla 1 csokor friss petrezselyem 1 gerezd fokhagyma 1 db piros pritamin paprika fekete olajbogyó 10 dkg krémsajt 1 db újhagyma olívaolaj Elkészítés Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymátfelaprítjuk.Apró...
Ábrahám Péter szobrász és festőművész Vecsésen született 2013-11-01 14:17:23
TOLOM A ZENÉT... Ábrahám Péter szobrász és festőművész a Budapest mel...
Borsoskalács 2010-04-27 07:31:01
Az 50-en túli BARÁTAIM BESZÉLGETTEK TEGNAP ERRŐL A SÜTEMÉNYRŐL! GONDOLTAM UTÁNA NÉZEK!!!! a KEDVES DINA JÓVOLTÁBÓL SIKERÜLT!!!!!!! Ünnepekre és lakodalmakra készült az üres kalács, amit pusztakalácsnak neveztek. Ugyanebből a tésztából készült a borsoskalács, amit kálvinista kalácsnak is neveztek, s melyről az a szó járta, hogy ez volt a nemzeti eledel Szeremlén...
Sushi története 2009-07-24 18:53:44
A sushi" -t szokták magyarul "savanyúnak" fordítni, de van ahol "hosszú élet költemény".A sushi őshazája Japán, valójában Kínából a Tang dinasztia idején terjedt át a szigetországba i.e. a VII. században... A föld alatt a rizs erjedésnek indult és a hús nem romlott meg, így mikor hetek múlva kiszedték azt még mindig fogyasztható volt, de a rizst nem ették meg. A későbbi háborúk...
A gyertyamártás 2007-12-25 10:20:20
Viaszból, faggyúból paraffinból történő gyertyakészítés egyik jellegzetes módja. A gyertyamártás a szappanfőzéssel együtt, hagyományosan női munka. A legősibb eljárás, amely még a közelmúltban is előfordult, a kézzel való megformálás. A meleg vízben meglágyított viaszt a bél köré nyomkodják, asztalon mángorlóval egyengetik. Az eszközzel történő gyertyakészítés módja, a gyertyamár...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, Fecsegj, Tudjátok?,

© 2002-2024 TVN.HU Kft.