Előző
Következő
|
Káros szerek az ételeinkben |
2023-11-29 20:43:56 |
Az ételekhez hozzáadott káros szerek, amelyek fogyasztását mindenképp kerülje Az alábbi tíz összetevőt mindenképpen kerülje: 1. Magas fruktóztartalmú kukoricaszirup. A magas fruktóztartalmú kukoricasziruppal olcsón lehet édesíteni a szénsavas üdítőket, gyümölcsleveket, készen vásárolható salátaönteteket, valamint bizonyos reggelizőpelyheket és egyéb feldolgozott rágcsál... |
Minden kornak |
2023-06-25 20:32:09 |
Minden kornak megvan a maga vezető betegsége. Így létezett például egykoron a baktériumok kora, ami azonban, legkésőbb az antibiotikumok feltalálásakor, véget ért. Annak ellenére, hogy tagadhatatlanul tartunk egy influenzajárványtól, ma mégsem a... |
Egyem-ne egyem? |
2023-03-04 11:12:22 |
E-Számok magyarázata SZÍNEZÉKEK A színezékek az élelmiszerek kozmetikumai, hiszen segítségükkel az áru magakelletően tetszetőssé, étvágygerjesztővé válik. Vásárlásra ingerelnek, a valósnál jobb minőséget sejtetnek, vagy - mint pl. az édességeknél - a "gyümölcs" képzetét keltik bennünk. A színezőadalékokat elsősorban az édességeknél, üdítőitaloknál, szörpöknél, égetet... |
Jó tudni! |
2023-02-22 10:49:33 |
A bél regenerálódik nem kell olyan szigorúan tartani a diétát.Szoros kapcsolat van az abnormális bélflóra és az agyfejlődés között. A rosszul kialakult és felborult egyensúlyú bélflóra eredménye, ami egy halom tünetként nyilvánulhat meg. Ezek megegyezhetnek az autizmus, a h... |
Előző
Következő
|
|