Előző
Következő
|
1 |
2011-08-21 15:28:45 |
Marikám ! Gyerekként én egy olyan falusi házikóban laktam,ahol a konyhánk nagy részét kemence uralta. Édesanyám hetente egyszer benne sütötte családunk heti kenyéradagját. A felkészülés előtte este kezdődött,langyos vízben be kellett áztatnia azt a kovászt,amit az utolsó kenyérsütés után félretett. A fateknőben hajnalok - hajnalán már munkához látott. 4-5 kg... |
Augusztus 20. |
2011-08-20 09:33:35 |
Gyerekként én egy olyan falusi házikóban laktam,ahol a konyhánk nagy részét kemence uralta. Édesanyám hetente egyszer benne sütötte családunk heti kenyéradagját. A felkészülés előtte este kezdődött,langyos vízben be kellett áztatnia azt a kovászt,amit az utolsó kenyérsütés után félretett. A fateknőben hajnalok - hajnalán már munkához látott. 4-5 kg liszt feldolgozása em... |
Előző
Következő
|
|