Előző
Következő
|
Vörös lencse az egészségünkért |
2019-04-01 22:14:55 |
A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával, a hántoláskor megszabadítják a nehezen emészthető héjtól, és a rostanyag tartalma kevesebb lesz mint a teljes barna vagy zöld. lencsének. Főzés előtt nem kell beáztatni, és sokkal gyorsabban megfő, mint más hüvel... |
A szójatermékek hatásai |
2011-05-20 21:50:30 |
A szójatermékek egészségkárosító hatásai A nagyüzemi hústermelés és a tehéntej iránti egyre nagyobb méretű aggodalom a legtöbb embert a szójatermékek felé fordította. A reklámja szerint a szója egészséges húshelyettesítő a nagy fehérje-, és kis kalóriatartalma miatt, nincs benne káros zsiradék és könnyen emészthető. Egyes állítások szerint rák-, szívbetegség megelőző és segít a... |
Előző
Következő
|
|