Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása |
2024-02-12 22:00:14 |
Gyuri bácsi "Az ősi magyar népi gyógyítás" című 2010. októberi előadása. Találtam, gondoltam, megosztom veletek, szerintem nagyon érdekes. Szeretettel köszöntöm Önöket. Először nagyon röviden magamról és a családról. Nyolcvankét éves múltam áprilisban. Teljesen egészséges vagyok, használom a gyógynövényeket, természetes körülmények között élek. Hat éves koromtól tanultam ny... |
Nincs Cím |
2023-08-25 20:30:18 |
* KEDVENC TÖRTÉNETEK, MESÉK A KISFIÚ MEG AZ ÜRES VIRÁGCSER... |
Kedvenc történeteim, meséim 1. |
2023-03-27 22:00:33 |
KEDVENC TÖRTÉNETEIM, MESÉIM 1. A mesék évszázadok óta azért születnek meg, hogy megőrizzék a legnemesebb érzéseket és élni segítsenek... |
x |
2014-05-28 06:51:39 |
Máthé Györgyné Rozália [Huga... Kőleves - hát persze, hogy kő'! * A meghámozott és felkockázott krumplit főzni kezdjük az alaplében, majd hozzáadjuk a karikára vágott répát, az apróra vágott zellert és a köménymagot. Sózzuk, borsozzuk, és a zöldségeket majdnem puhára főzzük. * Közben felhevítjük az olajat, félig megpirítjuk benne a felkockázott bacont, ma... |
Finom falatok |
2012-04-11 17:42:42 |
Bajor töltött rostélyos 4 személyre kell hozzá: 4 nagy szelet csontnélküli rostélyos, 5 dkg vaj, 2 db tojás, 2 db héjában főtt krumpli, 10 dkg sonka, 3 dl tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 db citrom, zsiradék, só, bors, babérlevél, pici kakukkfû, mustár, cukor, liszt. A töltelék: a vajat a tojással keverd jól fel, tedd bele a t... |
Receptek az egészségre |
2011-03-23 21:43:45 |
Hagyma gyógylé Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig főzzük, míg a hagyma teljesen áttetszővé válik. Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszûrés után az áttetsző levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebajban szenvedő rákos betegek inkább hasonl... |
Házi szerek |
2010-10-30 08:46:41 |
Néhány háziszer elkészítési receptúrája Hagyma gyógylé Vöröshagymát apróra vágunk, olajban aranybarnára dinszteljük, fél liter hideg vízzel felöntjük, és addig főzzük, míg a hagyma teljesen áttetszővé válik. Ezután kevés zöldséglevet öntünk hozzá, és jól összekeverjük. Leszûrés után az áttetsző levet esszük. A Breuss-féle rákterápia része. Máj és epebaj... |
Mikrohullámú szakácskönyv |
2010-05-23 22:39:27 |
Mikrohullámú szakácskönyv Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat. b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó közé, és ne hagyja, hogy piszok... |
Diéta almaecettel |
2008-12-04 00:08:55 |
Diéta almaecettel Régen ismerjük már az almaecet zsírégető, és zsírfelszívódást gátló, anyagcsere fokozó hatását. Emellett enzimekben és ásványi anyagokban gazdag. Az ötnapos diéta során a reggeliket ömlesztve adjuk meg, hogy mindenki kedve szerint válogasson közülük. Napi háromszori étkezést engedélyez... |
Fõételek |
2008-11-29 17:16:59 |
Főételek Rántott csirke Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem. A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy a forró zsírba... |
|