Előző
Következő
|
Káros szerek az ételeinkben |
2023-11-29 20:43:56 |
Az ételekhez hozzáadott káros szerek, amelyek fogyasztását mindenképp kerülje Az alábbi tíz összetevőt mindenképpen kerülje: 1. Magas fruktóztartalmú kukoricaszirup. A magas fruktóztartalmú kukoricasziruppal olcsón lehet édesíteni a szénsavas üdítőket, gyümölcsleveket, készen vásárolható salátaönteteket, valamint bizonyos reggelizőpelyheket és egyéb feldolgozott rágcsál... |
Ígéretes daganatellenes növények |
2023-11-16 21:58:53 |
Míg Amerikában javultak a rákstatisztikák, hazánkban évről évre egyre többen halnak meg daganatos megbetegedésben. Férfiaknál a prosztatarák, míg nőknél a mellrák az egyik leggyakoribb daganatfajta. Ahhoz, hogy a rákos megbetegedések kialakulásának, illetve visszatérésének kockázatát csökkenteni tudjuk, tudatos életmódra van szükség. Ennek nagyon fontos része az egészséges tápl... |
Egyem-ne egyem? |
2023-03-04 11:12:22 |
E-Számok magyarázata SZÍNEZÉKEK A színezékek az élelmiszerek kozmetikumai, hiszen segítségükkel az áru magakelletően tetszetőssé, étvágygerjesztővé válik. Vásárlásra ingerelnek, a valósnál jobb minőséget sejtetnek, vagy - mint pl. az édességeknél - a "gyümölcs" képzetét keltik bennünk. A színezőadalékokat elsősorban az édességeknél, üdítőitaloknál, szörpöknél, égetet... |
Előző
Következő
|
|