Regisztráció  Belépés
Keresés a TVN.HU felhasználók blog bejegyzéseiben
Blog bejegyzések száma: 4261626 db

Mit:

  

Felhasználónév:

   (szűkítés)
  
Találatok:
Találatok száma: 1174
Előző Következő
Gyors avokádókrém 2017-11-07 23:50:20
Gyors avokádókrém Hozzávalók 1 db avokádó 2 ek vaj 1 ek tejföl só bors oregánó kakukkfű 1 db citrom 1 gerezd fokhagyma Elkészítés Az avokádó kivájt belsejét összetörjük egy villával, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt. Megsózzuk, megborsozzuk, és ízlés szerint megszórjuk oregánóval és kakukkfűvel. Belekeverjük...
Klasszikus vegyes gyümölcsleves 2017-10-17 23:30:55
Klasszikus vegyes gyümölcsleves Hozzávalók 35 dkg vegyes erdei gyümölcs 2 dl főzőtejszín 2,5 dl víz 1 db kezeletlen narancs reszelt héja és leve 1 csomag vaníliás cukor 5 dkg cukor 1 ek vaníliás pudingpor Elkészítés A gyümölcsöket egy fazékba tesszük a vízzel és a narancs reszelt héjával. Hozzáadjuk a cukrot, valamint a va...
Kókuszos-mákos kevert süti (gluténmentes) 2017-09-21 08:11:04
Hozzávalók 6 db tojás 10 dkg cukor vagy nyírfacukor 20 dkg darált mák 10 dkg kókuszreszelék 1 db citrom Elkészítés A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. A habhoz egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd hozzákeverjük a mákot, a kókuszreszeléket, a citrom kifacsart levét és lere...
A levesbe 2017-09-02 17:05:40
14 házias mennyei levesbetét recept! Ne hagyjátok ki! A levesbe leggyakrabban a gyúrt tésztát használjuk. A gyúrt tésztát 1 egész tojással, 25 dkg liszttel és 1/2 tojáshéj mennyiségű vízzel készítjük. Ha szép sárgára akarjuk, még 1 tojássárgáját teszünk bele. Ha nem használjuk fel az egészet, akkor formázás után gyúródeszkán megszárítjuk, és gézben, hűvös helyre akasztjuk....
Citromos piskótás (Jugoszláv krémes másként) 2017-08-30 12:01:44
Tésztalapok: 1 tojás 7 dkg zsír 1/2 csomag sütőpor 7 dkg porcukor 20 dkg liszt 1 dl tejföl 1 citrom reszelt héja A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, apránként adjuk hozzá a tejfölt. Rugalmas, könnyen nyújtható tésztát kell kapnunk. 2 cipóra osztjuk. 25 × 39 cm-esre nyújtjuk, sütőpapírral fedett tepsiben mindkét lapot megsütjük egymás utá...
Stracciatella, Sztracsatella szelet 2017-08-30 11:43:23
Tészta: 2 × 3 tojásból sárga piskótalap 2 × 3 tojásból kakaós piskótalap Két sárga és két kakaós piskótát sütünk hagyományos módon 22 × 32 cm-es tepsiben. Krém: 8 dl tej 2 csomag vaníliás purdingpor 15 dkg cukor 1 narancs 8 dkg csokoládé 1 csomag étkezési zselatin 3 dl habtejszín A krémhez a tejből, a pudingokból a cukorral...
Rántott és töltött karaj paradicsomsalátával és krumplival 2017-08-27 00:42:32
Rántott és töltött karaj paradicsomsalátával és krumplival Hozzávalók 70 dkg csont nélküli karaj só A töltelékhez: 2 db zsemle 1 db tojás 1 fej hagyma 1 gerezd fokhagyma reszelve 2 ek olaj 1 csokor petrezselyem 10-15 dkg sajt só bors A panírozáshoz: 10 dkg liszt 3 db tojás 15 dkg zsemlemorzsa...
Dsida Jenő versei ( 1 ) 2017-08-22 06:40:13
Dsida Jenő A föld és az ember megmarad Üzenem neked, ki egykoron asszonyom leszel: Ráébredtem az elhivatásra. Vigyázok magamra. Táplálkozom, sétálok nagyokat, alszom, figyelem izmaimat. Egészséges és tiszta vagyok. Vidám, fénylő és bizakodó. S ha nálad időz gondolatom, teltnek, erősnek akarlak, azt akarom, hogy vigyázz magadra, táplálkozz, sétálj, aludj nagyok...
Zenei Hangok Mint Energia És Energiavámpírok 2017-08-19 00:02:26
A zenei hangok és a csakrák Az egyik legjelentősebb védikus purána, a Srimad Bhágavatam szerint amikor az egyéni lélek a vágyain keresztül kapcsolatba kerül az anyagi energiával, a lelki energiával való kapcsolata befedődik, s így a már anyagivá vált vágyain keresz­tül, azok beteljesítésére, egy anyagi testet fogad el. Ezek az anyagivá vált vágyak a nemiség, az érzékelés, a moz...
Francia citromtorta (Tart au citron) 2017-08-16 22:52:23
Francia citromtorta (Tart au citron) Hozzávalók A tésztához: 17,5 dkg vaj 25 dkg liszt (+ a nyújtáshoz) 1 db tojás 2 dkg nádcukor 2 ek víz A töltelékhez: 5 dkg vaj 10 dkg nádcukor 2 db tojás 2 db citrom reszelt héja és kifacsart leve 1,5 dl főzőtejszín Elkészítés A tésztához a vajat elmorzsoljuk a...
Előző Következő
Blogok, Videótár, Szótár, XFREE, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,

© 2002-2016 TVN.HU Kft.