Előző
Következő
|
3 mákos guba reept |
2016-12-18 00:43:22 |
3 recept a karácsonyi mákos gubára Diós-almás guba Hozzávalók 4-6 főre: 8 kifli (lehet kissé szikkadt is) 6-7 dl tej 20 dkg darált dió fél citrom reszelt héja 12 dkg porcukor + ízlés szerint a tálaláshoz, de használhatunk mézet is Az almához: 4 alma fél citrom reszelt héja 5 dkg vaj 4-5 dkg cukor Megmossuk, meghámozzuk,... |
Sajtos-sonkás guba kukoricával |
2014-05-13 15:20:01 |
Hozzávalók 8 db kifli 200 g gépsonka 300 g sajt 1 konzerv kukorica 1 csipet só 1 csipet bors 1 kevés vaj 5 dl tej elkészítése Ugyanúgy készül, mint a sajtos-sonkás guba, csak annyi különbséggel, hogy kiflidarabok és a sajt közé, plusz rétegnek kukoricát teszünk. Sajtos-sonkás guba: A kiflit felkarikázzuk, majd egy nagy tálba rakjuk. A tejet felforraljuk,... |
Édességek új köntösben...... |
2011-06-09 08:26:07 |
Hagyományos édességek új köntösben: 4 bevált recept... Rétes, bukta, guba, palacsinta - csupa olyan étel, ami évtizedek óta rendszeresen felbukkan a magyar családok asztalán. Egy kis újítás azonban még a jól bevált lekváros buktára, meggyes rétesre és mákos gubára is ráfér! Új formában készítettük el a megszokott finomságokat. Érdemes néha ezeket a... |
Hidegtálak |
2008-09-21 09:07:46 |
Ananásszal töltött jércemell-filé Hozzávalók 8 személyre: 60 dkg jércemell-filé, 20 dkg ananászbefőtt, 5 dkg mandula darálva, 1 zsömle, 1 tojás, só, őrölt bors Az ananászbefőttet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét, a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A mellfiléből tenyérnyi, vékony szeleteket vágunk, ki... |
Előző
Következő
|
|